[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

千值練

所以咪知錯,玩左HT囉,千值都只係買過一次

shf 根本就係垃圾
得啲傻尻先會衝去買

Starwars撚表示mafex仲正
shf又無比例d detail位又唔多

顏色又唔得,如果小朋友玩我覺得ok

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

可能有啲人見多人玩,羊群心態。

不過HT嗰班客唔同既,個人認為如質d,基本上都出黎做左一段時間野,年齡層高d。shf仲係成班毒撚小學雞圍爐。
見到啲人話Shf上色靚 可動性高

如果用玩具狗狗城裡面嗰啲垃圾黎比,係既

所以咪知錯,玩左HT囉,千值都只係買過一次

shf 根本就係垃圾
得啲傻尻先會衝去買

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

不過HT嗰班客唔同既,個人認為如質d,基本上都出黎做左一段時間野,年齡層高d。shf仲係成班毒撚小學雞圍爐。

真係得啖笑,玩件玩具都要分高質低質

shf 根本就係垃圾
得啲傻尻先會衝去買

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

咁你係咪玩開大陸廢膠玩具

佢個啲關節位睇到都唔開胃
個樣同上色又柒,成個副廠玩具咁
各位巴打好,本人想入一隻全新hottys試入坑,想問下係咪上信和secret base買最好,定有其他好介紹?(已有心水),thanks!
各位巴打好,本人想入一隻全新hottys試入坑,想問下係咪上信和secret base買最好,定有其他好介紹?(已有心水),thanks!

你個心水係乜?
secret base 冇現貨賣

上fb同人收最好
魔盜王DX06,
睇下過幾個月自己會唔會係3分鐘熱度,(之前玩話其他玩具有試過)
如果成功入坑就順勢入埋DX15
有無巴打有玩spiderman
魔盜王DX06,
睇下過幾個月自己會唔會係3分鐘熱度,(之前玩話其他玩具有試過)

低過2000先好入

同埋三分鐘熱度就諗清楚先
因為就算你等幾個月買咗番嚟但唔係成日玩 保養同愛惜佢
你會發覺買HT好哂

明白,thz

咁你自己想買邊隻或者邊個系列先得架
batman?bvs?iron man?

最好上yahoo拍賣搵d良好評分既賣家交收
魔盜王DX06,

低過2000先好入

你會發覺買HT好哂

買一隻就夠 之後就會沈迷中毒

shf 根本就係垃圾
得啲傻尻先會衝去買

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

你咪係小學雞囉,笑笑笑,返去玩shf 啦,乖

佢個啲關節位睇到都唔開胃
個樣同上色又柒,成個副廠玩具咁

因住又有啲傻鳩入黎話我地玩件玩具都點點點呀
我睇shf啲im好似營養不良咁,最詭異係嗰堆人仲讚不絕口

現貨要去兆萬,不過唔係乜款都有,你啱邊隻?
魔盜王DX06,

低過2000先好入

你會發覺買HT好哂

DX06要上fb 或者yahoo
如果有愛既,就算三分鐘熱度咪當入隻正野留念囉,無壞。
各人有各人喜好既
不過shf真係hasbro lv,唔值34百,只值100蚊以下
魔盜王DX06,

低過2000先好入

你會發覺買HT好哂

買一隻就夠 之後就會沈迷中毒

我係好好例子。
各人有各人喜好既
不過shf真係hasbro lv,唔值34百,只值100蚊以下

我都明河水不犯井水,佢地咪繼續喺佢地既shf post自high, 我地有我地呢面打丁囉,係要過黎搞事
各人有各人喜好既

我都明河水不犯井水,佢地咪繼續喺佢地既shf post自high, 我地有我地呢面打丁囉,係要過黎搞事

Shf真心唔值

有d仲要炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞