[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
我冇返咁上下土地同經濟能力都唔會玩1/4
1/4又拎唔到上手玩,display居多
一隻1/4買到兩隻1/6

依加爭幾百咋個價
師兄係y拍 apps黎
我賣晒d高達metal build後,
本身真係都想先入隻魔盜王準備入坑,
但上左信和20樓見到1/4後就即刻轉軚

其實價錢我覺得1/4係扺啲,買曬三隻再加DC 1/4靚到喊,但首先屋企要有位,我一隻都唔知擺喺邊
所以主力玩1/6,兩樣玩法,細有細既靚。btw,訂埋魔盗王啦

HT 1/4 系列真係高質到無得頂,我由07年玩HT到而家,最滿意都係1/4 個幾隻.

我最近都面對無位既問題,唯有係淘寶買過亞加力膠架”墊”高佢

依加爭幾百咋個價

1/4mark45好抵玩,二千八,1:6隻mk46都二千二
不過土地問題就真,所以有一隻就算了個心願,玩返1:6
師兄係y拍 apps黎
我賣晒d高達metal build後,
本身真係都想先入隻魔盜王準備入坑,
但上左信和20樓見到1/4後就即刻轉軚

其實價錢我覺得1/4係扺啲,買曬三隻再加DC 1/4靚到喊,但首先屋企要有位,我一隻都唔知擺喺邊
所以主力玩1/6,兩樣玩法,細有細既靚。btw,訂埋魔盗王啦

HT 1/4 系列真係高質到無得頂,我由07年玩HT到而家,最滿意都係1/4 個幾隻.

我最近都面對無位既問題,唯有係淘寶買過亞加力膠架”墊”高佢

巴打張枱都好大下
明天去取mark 46,這是小弟第一次
請問在SB取貨,應該有什麼地方需要檢查?

大叫 I am iron man

check係唔係你訂個款figure,check下個盒靚唔靚,有冇花,八隻角夠唔夠尖
其實現場冇得開盒拎出黎慢慢check,最多打開個盒面睇下有冇缺件同明顯問題

check係唔係你訂個款figure,check下個盒靚唔靚,有冇花,八隻角夠唔夠尖
其實現場冇得開盒拎出黎慢慢check,最多打開個盒面睇下有冇缺件同明顯問題

明白
想問下奇異博士有無人知幾時派貨?

未截訂

未截訂

我好似上年11月訂到而家仲未cut

未截訂

截訂同幾時派關係唔大,而家hottoys開好耐訂

未截訂

依家有排都未爆quota
唔同以前係樓下排幾十個圈
派貨前先會截訂
我隻mk46係17年4月單,趕得切水尾

未截訂

派貨前先會截訂

上個月訂

未截訂

派貨前先會截訂

上個月訂

有咩問題
上年隻ca我派前兩三日訂的

今時今日ht尤其係marvel同star war個類迪士尼都有得買已經唔係limited edition啦
依家你肯買就有
唔洗好似早一兩年又要爭,又要排,一出要即訂,個個月d錢比HT扣起做訂金/尾數

依家得閒經過,做晒其他野有閒錢先上去買,人都輕鬆d,玩得開心d

未截訂

派貨前先會截訂

上個月訂

有咩問題

咁派貨都係訂完2 3日有得拎?
定要等多幾耐?

未截訂

派貨前先會截訂

上個月訂

有咩問題

定要等多幾耐?

順序派貨,我依家通常都要派一兩個月先派到我
除非要搶開鮑,唔係真係唔急訂,無謂同班blogger/youtuber搶出風頭

派貨前先會截訂

上個月訂

有咩問題

定要等多幾耐?

順序派貨,我依家通常都要派一兩個月先派到我
除非要搶開鮑,唔係真係唔急訂,無謂同班blogger/youtuber搶出風頭

一派貨即追好唔理性,貴成67百

未截訂

派貨前先會截訂

17年4月?!咪即係上兩個月前?頂,以為無得訂,無諗過咁耐仲有,錯過了
但係點解mk46仲係炒起。
依家你肯買就有
唔洗好似早一兩年又要爭,又要排,一出要即訂,個個月d錢比HT扣起做訂金/尾數

依家得閒經過,做晒其他野有閒錢先上去買,人都輕鬆d,玩得開心d

買現貨有時要等好耐,有時又好快通常想要嗰啲一路都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞