[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

Hulkbuster先大撚鑊

果陣啲人好興奮話放43入去,而家出到46啲人都唔知仲有無keep住

hb好多人退訂啦,同埋hb幾時出都成問題

有得退訂ga?
幾時出鐵血戰士/異型既款

想當年ht就係靠佢地上位
而家淨係一味出im sw

唔係軍事兵人咩?之前出過Scar同Celtic啦
唔知係咪前面兩隻銷量一般所以Chopper同wolf Predator都冇出到
異形我記得之前出過一隻,反應都係不過不失

星戰就擺明係哈活自己鍾意多,市場反應好冷淡

40週年都係出緊換裝公主
反應緊係淡啦
積克好靚
Terminator 唔係出左啦咩?

T5隻骨頭未派
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

果陣啲人好興奮話放43入去,而家出到46啲人都唔知仲有無keep住

有得退訂ga?

真心鍾意
唔退了
積克好靚

好似舊版靚d
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

有得退訂ga?

真心鍾意
唔退了

等到有D淡
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

有得退訂ga?

係,個時公佈話可以放得入43時比人退訂

所以我覺得哈活自己都冇乜信心唔想做
啱啱訂左傑克船長
有無巴打都訂左。
唔知效果有無之前咁好,以前未玩figure無買。
會員係咪平D啊 點先做到會員

而家做會員你要買好多star war野買到一個數先得,咁啱鐘意咪ok,如果唔係

而家做會員你要買好多star war野買到一個數先得,咁啱鐘意咪ok,如果唔係

重要得個一年vip同埋只限買星戰產品

而家ht vip都冇撚用架啦,又唔係平得多,只係比人早個少少訂玩早少少
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

有得退訂ga?

真心鍾意
唔退了

等到有D淡

我又無咩所謂

而家ht vip都冇撚用架啦,又唔係平得多,只係比人早個少少訂玩早少少

認同,要平去FB有啲group訂仲平,不過如果中sad 貨要整就麻煩d。

認同,要平去FB有啲group訂仲平,不過如果中sad 貨要整就麻煩d。

有咩慘得過上sb拎全新都會中sad,去換完貨變左其他sad慘,上去係sad換sad
隻46仲未叫我拎
幾時出鐵血戰士/異型既款

想當年ht就係靠佢地上位
而家淨係一味出im sw

唔係軍事兵人咩?之前出過Scar同Celtic啦
唔知係咪前面兩隻銷量一般所以Chopper同wolf Predator都冇出到
異形我記得之前出過一隻,反應都係不過不失

星戰就擺明係哈活自己鍾意多,市場反應好冷淡

40週年都係出緊換裝公主
反應緊係淡啦

仲諗住有dx vader

HT VIP 得黑卡最好
啱啱訂左傑克船長
有無巴打都訂左。

巴打 積克幾錢?而家仲有無得訂?幾時有貨收?

有咩慘得過上sb拎全新都會中sad,去換完貨變左其他sad慘,上去係sad換sad

所以結論係上網買現貨算
啱啱訂左傑克船長
有無巴打都訂左。

$1630,500蚊訂,今日先開訂,聲稱2018第一季有貨。
啱啱訂左傑克船長
有無巴打都訂左。

$1630,500蚊訂,今日先開訂,聲稱2018第一季有貨。

唔該巴打
超級ironman fans
想買人生第一隻亦都係唯一一隻hottoys1:6
買mark幾好?邊隻好玩
懶得睇youtube review
麻煩巴打提議下
yahoo d ht 同一款可以相差成500蚊
平果d有無伏架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞