[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
屋企冇位擺
有冇人肯收1/4 ironman mk45單呀

去yahoo放
屋企冇位擺
有冇人肯收1/4 ironman mk45單呀

去yahoo放

原價?

之前好似有現貨喎

居然?
好耐無落信和

兆萬先有,信和無,你可以打toy hunter 到問問

去問問先
Thank you

好貴咩
D fb group有接近原價全新喎

我係yahoo搵咋
有咩facebook group入?

Yahoo拍賣都有呀
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b33385408;_ylt=AqStc9X.mLPYbo2tm6BB0eLKILN8?u=lpshane12

睇完回覆都有搵
原來個價落左咁多
即入先
Hold左會場版紫褸小丑,踢死兔小丑同埋deadshot
遲啲TOYSOUL可能出埋銀西小丑又要去訂。
心郁郁想放左其中隻小丑佢,有冇巴打有興趣

無人理 ,自推

今年ht好似無擺toysoul
如果俾我揀會唔要踢死兔

認同 件踢死兔麻麻地

居然?
好耐無落信和

去問問先
Thank you

早上個禮拜行過唔見有

無人理 ,自推

如果俾我揀會唔要踢死兔

認同 件踢死兔麻麻地

西裝cutting無信心
白恤衫易黃
頭雕馬嬲屎忽+食完辣既咀同哨牙
自己唔識欣賞
反而瘋人院版個頭雕幾靚仔

如果俾我揀會唔要踢死兔

認同 件踢死兔麻麻地

白恤衫易黃
自己唔識欣賞

見到一出踢死兔睇相好正
仆上去訂
睇左實物之後就搭𨋢走

去問問先
Thank you

早上個禮拜行過唔見有

唔該巴打
咁我yahoo買啦

如果俾我揀會唔要踢死兔

認同 件踢死兔麻麻地

白恤衫易黃
自己唔識欣賞

見到一出踢死兔睇相好正
仆上去訂
睇左實物之後就搭𨋢走undefined

我衰左因為枝金AK好想要

白恤衫易黃
自己唔識欣賞

見到一出踢死兔睇相好正
仆上去訂
睇左實物之後就搭𨋢走undefined

咁枝金ak好正
一手揸ak一手揸手杖

咁枝金ak好正
一手揸ak一手揸手杖

其實枝金ak 係嚟自導演另一部戲的

巴打好細心下喎
End of watch

無人理 ,自推

有冇相
係咪有隻OVERTOYS JOKER? 有冇巴打知咩質素?

無人理 ,自推

有冇相

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮
想收隻45,1600買唔買到

咁枝金ak好正
一手揸ak一手揸手杖

但我睇SS啲behind the scene都有呢枝ak

但我睇SS啲behind the scene都有呢枝ak

我地嘅意思係呢枝ak係一個Easter egg ,導演係其他戲都用過同一枝ak嚟拍

請問係咩戲

無人理 ,自推

有冇相

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮

邊度有得訂? 淘寶都唔見有
窮撚想原價放內戰antman同女巫訂單
有無巴打有興趣收?

無人理 ,自推

有冇相

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮

邊度有得訂? 淘寶都唔見有

係囉 邊到有得買
窮撚想原價放內戰antman同女巫訂單
有無巴打有興趣收?

自推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞