[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
佢放得出黎都係水尾/維修/合體貨,係人都知
唔包保養,有事要硬食
7日內有得退貨我就未聽過,如果「新加」左條咁有良心的條款,都J得過

肯定無咁有良心。
咁上yahoo bid 好過,但係唔明點解Y拍好多人平成四至六百放,仲要全新未開啡盒,有無伏?點解蝕咁多放都制?同埋為數唔少。

簡單分
有堆大訂蟹貨-42/33個d
有堆死貨蟹貨-17/40,狼人last day, 武士版(咸魚翻生)
有堆炒貨插水-20/21,Im熱潮已過
有堆無咩人欣賞的貨(浮浮沉沉)-dx06,dx10/dx13 個d
有堆大炒-dx11
有堆無人睇好,出貨少後炒起-bane/鞭佬mk1

Base on 呢堆野,2手/開盒/全新咁加加減減。又跟熱潮浮浮沉沉

但係咁多人蝕咁多錢放?好多全新,佢地買返黎都要錢,隻隻蝕四五百,點玩

有傻仔師奶跟炒
有人屎忽痕訂
有人等到心淡
有人志在買黎擺一陣要個盒黎J
有deal同HT拎批發價

理得佢賺定蝕,平過自己正價訂咪買囉
呢隻你平入左
轉頭又可能比炒價買左隻好鍾意架呢

買得起咪去馬囉
洗乜擔心人地

感謝巴打耐心分析
要個盒黎J好笑 呢啲最有錢。
其實我係驚有啲平咁多,會買到假野。

放心
唔會
假野比唔起呢個成本去整
頭雕除外

頭雕會有假?反而頭雕最難整得靚最難冒。
HT早排FB出左個侵權通告,所以我先懷疑y拍有好多假野存在

淘寶果d lo
有d廠流出咗,同埋成個頭拎咗去覆
上色差d,
淘咗食狼人外傳第一集果隻,出得唔錯
成套連埋衫4百幾蚊
仲有見隻紅女巫都唔錯

客氣
老變我都只係識條鐵
個人唔太鍾意見到螺絲的玩具,所以老變0,合金得少量
唯一一隻老變就係Ht柏文
比人彈到一文不值,但其實好高質
可惜失敗左,都預佢唔會有星星叫麥加燈

正宗老變迷尤其年紀大嗰啲(例如我 ),好多都好執著,如果隻老變係唔識變型既話,係唔會買同負皮,因為變唔到型既變型金剛,係無左原意,所以HT隻文哥係好靚,不過我都唔會買。至於鑼絲位,無辦法,機械人玩具既死穴,實有。

咁你要玩多d HT同metal build就發覺人地有用心收埋d螺絲

呢個都係我轉坑既原因,一來又鐘意marvel, 老變又愈玩愈心淡,玩mp有時都千幾一盒,但就比埋啲垃圾人,所以盡管玩開ht既資深玩家話ht回塘,hea做,qc差,但係對我黎講都仲係幾好,垃圾吸水玩具,天外有天

我唔覺ht hea做,d人玩厭,炒家走佬就真

qc差?問過medicom同king arts未?

唔算hea做
只係比以前懶左,以前成日會改
依家通常都係唔屌唔改

根本 HT 就係太無敵
完全冇對手,點會出力去係,
交行貨都贏你成條街

呢樣真,求其交啲野都sure win, 仲有上20樓次次都見一堆蝗拎貨,唉

全隻出唔係好多
出得最靚係mk1,超過原廠
其他都係
頭雕你去皆旺一樓轉右個間望一望感受下先

謝謝笑巴 小第啱啱落ht坑無耐咩都唔識,以前玩開老變mp

客氣
老變我都只係識條鐵

正宗老變迷尤其年紀大嗰啲(例如我 ),好多都好執著,如果隻老變係唔識變型既話,係唔會買同負皮,因為變唔到型既變型金剛,係無左原意,所以HT隻文哥係好靚,不過我都唔會買。至於鑼絲位,無辦法,機械人玩具既死穴,實有。

咁你要玩多d HT同metal build就發覺人地有用心收埋d螺絲

呢個都係我轉坑既原因,一來又鐘意marvel, 老變又愈玩愈心淡,玩mp有時都千幾一盒,但就比埋啲垃圾人,所以盡管玩開ht既資深玩家話ht回塘,hea做,qc差,但係對我黎講都仲係幾好,垃圾吸水玩具,天外有天

我都唔覺hea做,講真好過好多玩具同大brand。只係啲老玩家玩厭唔玩,同無得炒,就揾啲野鳩up

同埋好似話hottoys賣咗比disney 依個唔知係咪真
hot toys係唔俾拎出黎check or 試燈, 但可以開盒check正面。 同埋講明有咩事可以7日内拎番去換新。

其實係比你望下齊唔齊件,但我買過四五次現貨,係講明呀,講明無保養,唔會再出所以無件去整,但係一次都無同我講話七日內有得換,係本身有啲sales無講定點?

我對上4次去拎貨, 3隻im 1隻Rey+BB8, 都有講7日内可以換, 不過唔知係咪因為我隻隻都有燈

哦,巴打係訂貨,係會有保養。

佢d mms有現貨架咩?
我之前堅唔知

我見而家通常隔半年到9個月,之前派嗰啲訂貨會有現貨出,mark9同mark45係好例子,不過傳聞係維修好同合體貨。

唔算hea做
依家通常都係唔屌唔改

根本 HT 就係太無敵
交行貨都贏你成條街

所以呢
Leon Kennedy 個頭爭少少
Mk38肥仔戰損偷懶
Antman 無自動開關燈
Mk45腰甲條分件線係中間多一條
Darth vader個智能入電設計
全部都要硬食

之前有自動開關燈?

唔算hea做
依家通常都係唔屌唔改

根本 HT 就係太無敵
交行貨都贏你成條街

所以呢
Mk38肥仔戰損偷懶
全部都要硬食

史上最on9設計

呢d咪懶囉
求9其諗左就算,都唔撚係玩玩具的人諗出黎

Kylo ten 用拉鏈又係膠膠地
Fiin 改左用磁石,呢招商招
HT好多時都係,死貨會有驚喜,大熱就會甩腳

各位對玩具要求真係越黎越高

其實都唔係,我地都讚緊佢,不過始終千幾二千隻野,有少少要求都好合理

唔算hea做
依家通常都係唔屌唔改

根本 HT 就係太無敵
交行貨都贏你成條街

所以呢
Mk38肥仔戰損偷懶
全部都要硬食

史上最on9設計

呢d咪懶囉
求9其諗左就算,都唔撚係玩玩具的人諗出黎

Kylo ten 用拉鏈又係膠膠地
Fiin 改左用磁石,呢招商招
HT好多時都係,死貨會有驚喜,大熱就會甩腳

各位對玩具要求真係越黎越高

其實係大家對HT要求高
同樣價錢,玩過其他廠就知HT高幾班
eg. 3zero the walking dead, 出到麻麻地,頭同衫都好一般,但係又賣HT價

仲有傳統Sideshow大廠,starwars 系列企都企唔穩

HT做到咁大不無道理,唔係話盲撐,只恨鐵不成鋼

原全認同
有d想買佢隻antman 第一集果隻
唔知幾錢見佢有現貨
唔知幾錢見佢有現貨

1480我買左
唔知幾錢見佢有現貨

1480我買左

係咪唔比換
唔知幾錢見佢有現貨

1480我買左

係咪唔比換

係,比完錢先有得check齊唔齊件。

客氣
老變我都只係識條鐵

如彩我唔鐘意高達 唔係又破產,HT係正,不過貴同揾位擺好頭痛,唔開盒都難。
訂貨又耐,等一年,對於我呢啲討厭訂野要等既人係挑戰,我而家都係成日巡住先達睇下有咩現貨買,訂就訂左隻喼神咁大把

現貨識買一定係睇yahoo同Facebook

不過y拍有時平到唔合理,好似隻mark9連pepper,賣1600 ,但係我入原價係2千幾

呢隻大蟹

客氣
老變我都只係識條鐵

我都唔覺hea做,講真好過好多玩具同大brand。只係啲老玩家玩厭唔玩,同無得炒,就揾啲野鳩up

我就唔信,賣左一定唔出dc comics 產品

客氣
老變我都只係識條鐵

如彩我唔鐘意高達 唔係又破產,HT係正,不過貴同揾位擺好頭痛,唔開盒都難。
訂貨又耐,等一年,對於我呢啲討厭訂野要等既人係挑戰,我而家都係成日巡住先達睇下有咩現貨買,訂就訂左隻喼神咁大把

係,y拍有啲幾抵,不過要約交收有啲又話無得check, 又話要三日內完成,而家啲賣家痴撚線

有乜咁痴線?有d全新冇開過咪比你就咁睇盒個透明窗作準重唔夠?開左比你又話唔要我盒野咪即變二手企左係度?

你確定要左件貨品重要等幾多日交收?洗唔洗比幾個月時間你儲下錢?個3日內交收唔到你咪唔好買佢或者遲幾日先確定要

我就唔信,賣左一定唔出dc comics 產品

上年係大陸生產商傳出黎
本身話2020 買斷,即係復3完結
依家好似只係入股,但大股東

簡單分
有堆大訂蟹貨-42/33個d
有堆死貨蟹貨-17/40,狼人last day, 武士版(咸魚翻生)
有堆炒貨插水-20/21,Im熱潮已過
有堆無咩人欣賞的貨(浮浮沉沉)-dx06,dx10/dx13 個d
有堆大炒-dx11
有堆無人睇好,出貨少後炒起-bane/鞭佬mk1

Base on 呢堆野,2手/開盒/全新咁加加減減。又跟熱潮浮浮沉沉

但係咁多人蝕咁多錢放?好多全新,佢地買返黎都要錢,隻隻蝕四五百,點玩

有傻仔師奶跟炒
有人屎忽痕訂
有人等到心淡

呢隻你平入左

買得起咪去馬囉
洗乜擔心人地

感謝巴打耐心分析

放心
唔會
假野比唔起呢個成本去整
頭雕除外

淘寶果d lo
上色差d,
成套連埋衫4百幾蚊
仲有見隻紅女巫都唔錯

係咪真係冇假貨?
見到階旺有predator
唔知真定假

有傻仔師奶跟炒
有人屎忽痕訂
有人等到心淡

呢隻你平入左

買得起咪去馬囉
洗乜擔心人地

感謝巴打耐心分析

放心
唔會
假野比唔起呢個成本去整
頭雕除外

淘寶果d lo
上色差d,
成套連埋衫4百幾蚊
仲有見隻紅女巫都唔錯

係咪真係冇假貨?
見到階旺有predator
唔知真定假

全隻有盒,sofar只記得
幽靈車神
Bio4 Leon 兩隻
Im mk1
樹人
Hulk
狼人origin
女巫內戰限定
超人 mos
稻草人

散件出齊全隻
貓女
紅女巫
狼人
Albert wesker
Two faces
白兵
隊長女巫冬兵潛行

頭就數唔晒,除左太19無水位,大路都有。連外國高手頭都翻埋

客氣
老變我都只係識條鐵

不過y拍有時平到唔合理,好似隻mark9連pepper,賣1600 ,但係我入原價係2千幾

呢隻大蟹

點解會大蟹?

呢隻大蟹

點解會大蟹?

消化不良

客氣
老變我都只係識條鐵

係,y拍有啲幾抵,不過要約交收有啲又話無得check, 又話要三日內完成,而家啲賣家痴撚線

有乜咁痴線?有d全新冇開過咪比你就咁睇盒個透明窗作準重唔夠?開左比你又話唔要我盒野咪即變二手企左係度?

你確定要左件貨品重要等幾多日交收?洗唔洗比幾個月時間你儲下錢?個3日內交收唔到你咪唔好買佢或者遲幾日先確定要

我係講緊連望都無得望,話要對HT有信心先好落bid,同埋有時要返工同有事可能三日內未必交收到,即刻負評買家嗰啲,巴打唔使咁激動,討論下咋喎,又唔係話你大佬
岩岩新拎
新仔入坑留名
唯一得一隻又係最鍾意既scarlet witch
岩岩新拎

新仔入坑留名
唯一得一隻又係最鍾意既scarlet witch

下一隻有無想入邊隻?
岩岩新拎

呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞