[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
大家手上仲有咩訂單黎緊要科水。

HQ WW

Mark5 樹人
有紫袍小丑既巴打有無著住件袍?聽聞會染色,而家無著住

用保鮮紙包住大衣會掂到嘅位先再着

會唔會引發另一樣就係保鮮紙印走左啲紋身

時間耐有可能
所以最保險係耐唔耐除衫抖抖氣

仲有個方法就係著左以後唔除廢事眼冤
著左真係型好多,氣場出哂黎

所以成件事好雞肋

早幾日睇過fb群組有條超級fans買夠3隻joker用唔同方法display

HQ WW

Mark5 樹人

咁計我仲有 Deadshot arkham batman joker SS batman HQ 2.0 Starlord baby Groot

巴打你就好,有位放咁多

HQ WW

Mark5 樹人

咁計我仲有 Deadshot arkham batman joker SS batman HQ 2.0 Starlord baby Groot

巴打你就好,有位放咁多

冇位放盒啦

d盒真係好大鑊,搬屋又搬餐死,啡盒仲要驚吽蟲。

HQ WW

Mark5 樹人

巴打你就好,有位放咁多

冇位放盒啦

d盒真係好大鑊,搬屋又搬餐死,啡盒仲要驚吽蟲。

我通常放左舊既先入新,維持屋企4-5隻左右
已經無亂買 所以無想放既,而家7隻1比6加隻1比4,已經宣布無位,仲有兩隻未拎
其實玩ht最大問題唔係錢,而係土地問題
特別係香港
如果有自己既屋唔係租,起碼有四五百尺,又捨得掉曬啲盒,會好好多,不過我諗無乜人會咁做
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

Hulkbuster先大撚鑊
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

qs, joker, leia, r2d2
黎緊玩具節 會唔會有hottoy booth ?
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

果陣啲人好興奮話放43入去,而家出到46啲人都唔知仲有無keep住
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

果陣啲人好興奮話放43入去,而家出到46啲人都唔知仲有無keep住

hb好多人退訂啦,同埋hb幾時出都成問題
mark 46應該大貨到, 連我 (4月23日) 都拎得
仲有
Mk6
Hulkbuster
Ww
Terminator
Mk46

其實出唔出都比個通知人丫我覺得,唔知搞咩。

HB個盒真係大,係大撚鑊
Terminator 唔係出左啦咩?
幾時出鐵血戰士/異型既款
幾時出鐵血戰士/異型既款

想當年ht就係靠佢地上位
而家淨係一味出im sw

唔係軍事兵人咩?之前出過Scar同Celtic啦
唔知係咪前面兩隻銷量一般所以Chopper同wolf Predator都冇出到
異形我記得之前出過一隻,反應都係不過不失

星戰就擺明係哈活自己鍾意多,市場反應好冷淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞