[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
想問有冇人放spiderman?

兆萬有現貨喎巴打

依排少啲出旺角,大概咩價位
最好有巴打平放比我,巧窮

兆萬有現貨喎巴打

邊隻?
mark 46 全新 有人放1200$ 有單 有冇伏

Power Pose 黎下話

兆萬有現貨喎巴打

Amazing 2咪買現貨,一陣有黑頭就死
上Facebook 徵下,早排見過1400左右

power pose黎, 郁得果隻都未派貨

power pose黎, 郁得果隻都未派貨

有人當左係郁得個隻買左就仆街
我以前未熟hot toys d野都差d買左盒power pose mk42, 好彩見到個盒唔同樣先發現
Jack sparrow
請問 r2d2 出左貨未
仲有無得訂

兆萬有現貨喎巴打

正價,應該1480

兆萬有現貨喎巴打

邊隻?

Amazing Spider-Man 唔記得一定二。

兆萬有現貨喎巴打

巴士,小弟才梳,咩係黑頭?

兆萬有現貨喎巴打

有兩個情況
第一個情況係d人眼花,因為頭的底膠係黑色,遠睇頭的紅布透底就好似黑左,拉起郁下,塊布仲係紅色就無事

第2個就係頭上蜘蛛絲的膠水過多,搞到真係黑左
少量係卒得甩,滲左落布就無得救

係1定2,要上手郁下塊頭布先知,仲有蜘蛛衣的藍膠,長期入盒可會痴到熔,所以先建議買2手。起碼有得拎上手睇

兆萬有現貨喎巴打

邊隻?

Amazing Spider-Man 唔記得一定二。

想要舊版黑色spiderman

兆萬有現貨喎巴打

有兩個情況
第一個情況係d人眼花,因為頭的底膠係黑色,遠睇頭的紅布透底就好似黑左,拉起郁下,塊布仲係紅色就無事

第2個就係頭上蜘蛛絲的膠水過多,搞到真係黑左
少量係卒得甩,滲左落布就無得救

係1定2,要上手郁下塊頭布先知,仲有蜘蛛衣的藍膠,長期入盒可會痴到熔,所以先建議買2手。起碼有得拎上手睇

而家ht現貨玩到無得check, 無得換,又無保養,即係無得整,如果sad 貨點搞?
hot toys係唔俾拎出黎check or 試燈, 但可以開盒check正面。 同埋講明有咩事可以7日内拎番去換新。
hot toys係唔俾拎出黎check or 試燈, 但可以開盒check正面。 同埋講明有咩事可以7日内拎番去換新。

其實係比你望下齊唔齊件,但我買過四五次現貨,係講明呀,講明無保養,唔會再出所以無件去整,但係一次都無同我講話七日內有得換,係本身有啲sales無講定點?
佢放得出黎都係水尾/維修/合體貨,係人都知
唔包保養,有事要硬食
7日內有得退貨我就未聽過,如果「新加」左條咁有良心的條款,都J得過
唔包保養,有事要硬食
7日內有得退貨我就未聽過,如果「新加」左條咁有良心的條款,都J得過

肯定無咁有良心。
咁上yahoo bid 好過,但係唔明點解Y拍好多人平成四至六百放,仲要全新未開啡盒,有無伏?點解蝕咁多放都制?同埋為數唔少。
唔包保養,有事要硬食

肯定無咁有良心。
咁上yahoo bid 好過,但係唔明點解Y拍好多人平成四至六百放,仲要全新未開啡盒,有無伏?點解蝕咁多放都制?同埋為數唔少。

hottoys熱潮冇以前咁勁原價未必有人收
同埋好大盒,屋企唔大要入新貨一定要放舊

我最近都洩放左隻
Jack sparrow

已有dx06
hottoys神作
唔包保養,有事要硬食

肯定無咁有良心。

簡單分
有堆大訂蟹貨-42/33個d
有堆死貨蟹貨-17/40,狼人last day, 武士版(咸魚翻生)
有堆炒貨插水-20/21,Im熱潮已過
有堆無咩人欣賞的貨(浮浮沉沉)-dx06,dx10/dx13 個d
有堆大炒-dx11
有堆無人睇好,出貨少後炒起-bane/鞭佬mk1

Base on 呢堆野,2手/開盒/全新咁加加減減。又跟熱潮浮浮沉沉

其實係比你望下齊唔齊件,但我買過四五次現貨,係講明呀,講明無保養,唔會再出所以無件去整,但係一次都無同我講話七日內有得換,係本身有啲sales無講定點?

我對上4次去拎貨, 3隻im 1隻Rey+BB8, 都有講7日内可以換, 不過唔知係咪因為我隻隻都有燈
King Arts 運作差到一個點
又話到貨短信通知
結果要睇fb 先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞