[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
我屌,隻joker拖咗咁耐仲唔全派

過檔貼圖

想問下中間隻Batman評價如何,見出面賣緊2千頭,值唔值得入?

可以等JL版

好正 不過2千好貴
星戰 fans
如果純粹想要一隻白兵 (唔要 clone trooper 或者 first order)
邊隻抵買?
支持
過檔貼圖

想問下中間隻Batman評價如何,見出面賣緊2千頭,值唔值得入?

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正
過檔貼圖

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

係真係幾正,我呢隻都係後追,我本身都諗住等JL版,諗下諗下套戲出年年底先上映,隻figure 起碼要18年先有,等唔切。我對呢隻評價相當高,唯一係佢個body都係瘦咗啲,如果大隻啲會仲好,其他都冇咩投訴.
想問一下1/4 mark 45派到幾多號

琴日晏晝打咗去問,派到7月25號12:00
過檔貼圖

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

係真係幾正,我呢隻都係後追,我本身都諗住等JL版,諗下諗下套戲出年年底先上映,隻figure 起碼要18年先有,等唔切。我對呢隻評價相當高,唯一係佢個body都係瘦咗啲,如果大隻啲會仲好,其他都冇咩投訴.

巴打入手咩版

有sniper版
有啲想要Loki 1.0 但係好貴
試下貼圖先
見到toy hunters有deadpool現貨
心大心細中
有無巴打隻deadpool兩邊膊頭塊甲好似高低膊咁
有啲車線位又柒下柒下,有無得換

你可以試下拔個頭出黎再塞棉花落body既左右膊頭令隻野橫d好睇d

晏啲試下
Btw條褲喺咪通病嚟?我上網睇片同我嗰隻一樣,條褲唔撚對稱 右腳向右左腳向前

好似條撚凸出左所以搞到條撚左右唔對稱 我都有
過檔貼圖

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

巴打入手咩版

有sniper版

忍唔住今晚去入番隻BVS Batman先 ,希望唔會令我失望啦。
Batman我都係後追
但真係無後悔
Hottoys得隻Deadpool

Hottoys呢排好靜

Hottoys呢排好靜

下月toy soul啦

Hottoys呢排好靜

下月toy soul啦

有咩睇?

真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞