[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
係唔係唔會出Logan

我淨係有外傳皮䄛個隻所以都想佢出埋old man logan
如果唔出後追返xmen1,武士決戰,未來同盟當還個心願算
係唔係唔會出Logan

我淨係有外傳皮䄛個隻所以都想佢出埋old man logan

而家炒起曬 之前日本狼人yahoo成堆冇人要,而家比人掃曬
係唔係唔會出Logan

依家多數都炒炒地 等過多排先徴
想問問巴打新果隻合金wm大約咩價

同埋mark 7 mark6

麻煩哂
係唔係唔會出Logan

過一排等佢回落先入都唔遲

無奶油狼人最後一集 hot toys 唔賺到盡😂😂
Mk46出左?
係唔係唔會出Logan

過一排等佢回落先入都唔遲

無奶油狼人最後一集 hot toys 唔賺到盡😂😂

marvel出手阻fox係玩具上既收益
之前有啲xmen都無出到
想問問巴打新果隻合金wm大約咩價

同埋mark 7 mark6

麻煩哂

yahoo拍賣幫到你
Woder woman係咪就黎派貨
有無人訂左punisher?
咁少件都要1430咁貴既
不過都係訂左
不過都係訂左

而家ht都唔多配件了,個頭雕係似但個表情就
不過鍾意套戲照訂啦橫掂訂左dd
不過都係訂左

而家ht都唔多配件了,個頭雕係似但個表情就
不過鍾意套戲照訂啦橫掂訂左dd

講開頭雕都仲未知隻Mk46 個東尼頭雕係點
想問而家想買隻45 1/4係咪食炒
無玩開想入坑
原價又係幾多
我見yahoo好多放3200

Yahoo有全新貨3000

原價係幾多

原價好似$3480 or 3380?
好後悔之後入左幾隻1/6 IM, 後來見到1/4, 先覺係抵玩好多, 一隻1/4 mk43 觀賞度已經高過擺幾隻1/6

而家渣住張mk6 訂單, 好怕佢出1/4 mk6/mk7
好後悔之前入左幾隻1/6 IM, 後來見到1/4, 先覺係抵玩好多, 一隻1/4 mk43 觀賞度已經高過擺幾隻1/6

好後悔之後入左幾隻1/6 IM, 後來見到1/4, 先覺係抵玩好多, 一隻1/4 mk43 觀賞度已經高過擺幾隻1/6

個人認為iron man玩1/4就夠
想知你地一個月搵幾多 千幾2千一隻

好葡萄

好葡萄

俾完500訂有成年時間俾你儲錢買
Wonder woman係咪等justice league先有新

好葡萄

每幾個月先買一隻, 都唔算太多錢jei

好葡萄

俾完500訂有成年時間俾你儲錢買

貴得個樓價?交一個月租都買到幾隻啦
玩具可以唔買,但租冇得唔交
想問有冇人放spiderman?
想問有冇人放spiderman?

兆萬有現貨喎巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞