[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
等緊隻46

我覺得shf war machine 出得唔錯
人樣既star wars 條line出得都ok既,不過真係愈黎愈貴,唔太值

隻46真係激氣,個身有粒走左位,一著燈個下幾失望,聽日上換個隻!

好怕上去換野 換返黎多數有其他問題

唔係掛

巴打唔係天真到佢會拎全新換比你呀嘛?
佢換得比你嗰啲其實同換iphone一樣
都係有問題而維修過的

唔係太大問題我通常唔換,怕愈換愈衰
各位師兄唔好意思我想問多一個問題
請問係facebook會唔會買到假野架,
同交收時有咩需要留意?全新或二手
謝謝
各位師兄唔好意思我想問多一個問題
請問係facebook會唔會買到假野架,
同交收時有咩需要留意?全新或二手
謝謝

任何地方都有機會買到假貨
交收時全新要check有冇任何地方開過
包括有冇二次膠紙扮全新
二手就最好拎埋出嚟慢慢check
扭下睇下有冇任何可疑同有疑問嘅地方

明白,謝謝你
等緊隻46

人樣既star wars 條line出得都ok既,不過真係愈黎愈貴,唔太值

隻46真係激氣,個身有粒走左位,一著燈個下幾失望,聽日上換個隻!

唔係掛

都係有問題而維修過的

我隻46都有問題.....
聽你地咁講搞到唔敢上去換
等緊隻46

唔係掛

都係有問題而維修過的

咩問題?我個隻右腳有d鬆
等緊隻46

唔係掛

都係有問題而維修過的

唔一定有問題既,不過多數都係其他玩家覺得有問題拎去換既sad貨俾你揀二隻,有啲可能係驗屍官覺得隻野唔完美,有啲真係sad左(我真係試過去換野佢拎隻爆哂披口既俾你搏你睇唔到),又或者係出廠qc比較差既次貨黎,你望就望換到隻唔係咁完美既返黎(可能你都唔覺眼有問題),其實好講彩數

以我經驗,無咩大sad都唔好上去換,始終只係玩具,或者放左呢隻入全新蝕少少

唔係掛

都係有問題而維修過的

唔一定有問題既,不過多數都係其他玩家覺得有問題拎去換既sad貨俾你揀二隻,有啲可能係驗屍官覺得隻野唔完美,有啲真係sad左(我真係試過去換野佢拎隻爆哂披口既俾你搏你睇唔到),又或者係出廠qc比較差既次貨黎,你望就望換到隻唔係咁完美既返黎(可能你都唔覺眼有問題),其實好講彩數

以我經驗,無咩大sad都唔好上去換,始終只係玩具,或者放左呢隻入全新蝕少少

新手想問下, 係咪最多比你換一次 換完仲衰係咪硬食
等緊隻46

點移?睇過睇過

唔係掛

都係有問題而維修過的

新手想問下, 係咪最多比你換一次 換完仲衰係咪硬食

你上20樓換,佢會比3隻左右佢聲稱話全新比你睇,3隻都唔啱你可以拎返原先個隻
大家好,睇中左隻mark 45 1/4,
想問下普通版同vip版有咩分別?
見到yahoo拍賣有隻賣$2900 okay嗎?會否有問題?
先謝謝各位
見到yahoo拍賣有隻賣$2900 okay嗎?會否有問題?
先謝謝各位

爭個紅眼頭
依加2800$都正常價了
先謝謝各位

Thz!咁我買呢隻啦

Thz!咁我買呢隻啦

咩apps?
Thz!咁我買呢隻啦

咩apps?

應該係Y拍apps
Thz!咁我買呢隻啦

巴打你突然由魔盗王轉左1比4 IM 既

巴打一齊買三隻1/4 9000$左右
Thz!咁我買呢隻啦

1:4真係好撚大隻
師兄係y拍 apps黎
我賣晒d高達metal build後,
本身真係都想先入隻魔盜王準備入坑,
但上左信和20樓見到1/4後就即刻轉軚
Thz!咁我買呢隻啦

佢已完全中毒了
師兄係y拍 apps黎
我賣晒d高達metal build後,
本身真係都想先入隻魔盜王準備入坑,
但上左信和20樓見到1/4後就即刻轉軚

其實價錢我覺得1/4係扺啲,買曬三隻再加DC 1/4靚到喊,但首先屋企要有位,我一隻都唔知擺喺邊
所以主力玩1/6,兩樣玩法,細有細既靚。btw,訂埋魔盗王啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞