[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Starlord 正

舊版正d, 新版個樣太呆
搞到我唔想訂同後追舊版

舊版已有 新版都要 套衫
放風話有兩隻新Dx
又話有anakin sky walker
放風話有兩隻新Dx

DX ep6 真皮vader就正
放風話有兩隻新Dx

我都覺黑武士好大機會會出一隻dx
候活又咁鐘意SW
今日有單商業料

Disney 先前收左 Pixar/Lucas/Marvel
江湖傳聞係現時Hottoys 大股東

依家到Apple想收購Disney

好亂
放風話有兩隻新Dx

Ep6 黑衣Luke/Vader
放風話有兩隻新Dx

Ep6 黑衣Luke/Vader

Ep6 vader多野玩
Joker Purple Coat派貨了終於

想問下大家有冇咩推介性價比高嘅透明盒比我裝住

Purple coat joker 建議display時唔好着衫
否則時間耐咗可能會色移

如果我個位冇陽光曬住 都唔好?
Purple coat joker 建議display時唔好着衫
否則時間耐咗可能會色移

唔好 玩具始終係消耗性物品
時間一耐就驚奶野
始終呢隻野有紋身
所以小心d好

不過呢類膠衣
溶/色移/爛
都係遲早既事
否則時間耐咗可能會色移

時間一耐就驚奶野
始終呢隻野有紋身
所以小心d好

不過呢類膠衣
溶/色移/爛
都係遲早既事

所以玩家都只可以延長佢嘅壽命

見到有隻野叫leather magic
修復/重造人造皮
有無人試過
否則時間耐咗可能會色移

時間一耐就驚奶野
始終呢隻野有紋身
所以小心d好

不過呢類膠衣
溶/色移/爛
都係遲早既事

無知一問
色移係D紫色落左個身到?

推到有巴打答
否則時間耐咗可能會色移

時間一耐就驚奶野
始終呢隻野有紋身
所以小心d好

不過呢類膠衣
溶/色移/爛
都係遲早既事

無知一問
色移係D紫色落左個身到?

應該就body 變紫色咁啦
想換電話

搞到我有d想放隻dx11,但我驚會好後悔
想換電話

搞到我有d想放隻dx11,但我驚會好後悔

電話有價 joker 無價

推到有巴打答

推到有巴打答

冇乜要求就TB啦
咩呎吋都搵到

我都TB揾緊
師兄有邊間淘開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞