[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
有冇人放mgrr雷電特別版,想收一隻,
可以email我goodnight3157@hotmail.com

我有全新未開
Punisher 就出都無人提

where is my wonder woman?

有咩好提?辯都冇純文字討論?
想問而家想買隻45 1/4係咪食炒
無玩開想入坑
原價又係幾多
我見yahoo好多放3200
無玩開想入坑
原價又係幾多

Yahoo有全新貨3000
想入以前d款係咪一定食炒價
想後追番隻death trooper

利申 新手想入坑 儲開cosbaby
無玩開想入坑
原價又係幾多

Yahoo有全新貨3000

原價係幾多
我見上面話45買1/6係咪真
其實兩個size都搵到位放
但係想搵隻高質啲黎買
但係想搵隻高質啲黎買

2隻都高質,性價比個人覺得1/6
但係想搵隻高質啲黎買

2隻都高質,性價比個人覺得1/6

1比6又平又金屬又慳位

Death trooper有隻delux好似仲有得訂 q2出貨
spiderman

Death trooper有隻delux好似仲有得訂 q2出貨

正喎
幾錢到
spiderman

個辨好似幾靚,應該腰位有扣扣對網翼
雖然一定會訂,但係蜘蛛俠辦同大貨有出入已經預左
想問下iron man d led燈唔著有冇邊到可以整

正喎
幾錢到

隻rocket 頭雕好靚
屌wonder woman仲未派

等到套戲上先出
屌wonder woman仲未派

等到套戲上先出

terminator genisys隻t800 endoskeleton都未
係唔係唔會出Logan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞