[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
各人有各人喜好既
不過shf真係hasbro lv,唔值34百,只值100蚊以下

我都明河水不犯井水,佢地咪繼續喺佢地既shf post自high, 我地有我地呢面打丁囉,係要過黎搞事

Shf真心唔值

有d仲要炒

Figma都係一樣
仲要貴SHF勁多
各人有各人喜好既
不過shf真係hasbro lv,唔值34百,只值100蚊以下

我都明河水不犯井水,佢地咪繼續喺佢地既shf post自high, 我地有我地呢面打丁囉,係要過黎搞事

Shf真心唔值

有d仲要炒

Figma都係一樣
仲要貴SHF勁多

Figma 無睇過,咩玩法?
見佢好多唔同類型,有啲勁少布大波唔知咩角色既動漫女 毒撚到出汁。
魔盜王DX06,
睇下過幾個月自己會唔會係3分鐘熱度,(之前玩話其他玩具有試過)
如果成功入坑就順勢入埋DX15

低過2000先好入

同埋三分鐘熱度就諗清楚先
因為就算你等幾個月買咗番嚟但唔係成日玩 保養同愛惜佢
你會發覺買HT好哂

買一隻就夠 之後就會沈迷中毒

好難想像買完一隻會忍到手覺得夠

Starwars撚表示mafex仲正
shf又無比例d detail位又唔多

顏色又唔得,如果小朋友玩我覺得ok

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

可能有啲人見多人玩,羊群心態。

不過HT嗰班客唔同既,個人認為如質d,基本上都出黎做左一段時間野,年齡層高d。shf仲係成班毒撚小學雞圍爐。

真係得啖笑,玩件玩具都要分高質低質

你咪係小學雞囉,笑笑笑,返去玩shf 啦,乖

我又真係唔覺咩ht玩家就高質啲,睇你就明顯係低質啦
都唔明做咩要踩低其他玩具黎抬高自己
鹹魚青菜各有所愛
HT, shf我都有買,根本係兩個唔同市場
shf啲關節核突我認同呀,下身好似著左尿片咁,但好多角色得shf會出,咁鍾意咪買囉

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

不過HT嗰班客唔同既,個人認為如質d,基本上都出黎做左一段時間野,年齡層高d。shf仲係成班毒撚小學雞圍爐。

鹹魚青菜各有所愛
shf啲關節核突我認同呀,下身好似著左尿片咁,但好多角色得shf會出,咁鍾意咪買囉

係啦係啦,你最有內涵最道德高地啦,大佬,上網講幾句野都要比你批評,你又同我地有咩分別,好心你啦,個個討論區,個個台都有人評論其他事,物同人,你咁睇唔開,唔好上網啦以後,一係返大陸住囉,你有潛質做共產黨呀。

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

鹹魚青菜各有所愛

無人踩shf 但係我覺得shf好樣衰 好膠

個價唔係小朋友價呢
閒閒地都$300一隻

Anakin 690

鹹魚青菜各有所愛

無人踩shf 但係我覺得shf好樣衰 好膠

算啦,善巴,條友自己入黎搞事,撩交嗌,仲自己啱曬,其實好簡單唔啱聽唔啱睇咪出返去唔好入囉,唔通我又shf 個post搞事咩。
你見到隻豬扒都會話劣質啦
女神咪高質囉
女神咪高質囉

但係好多人豬扒都係肉,你睇下條街就知。
女神咪高質囉

無條件咪要揀豬扒
其實我都有買shf 粗玩
女神咪高質囉

無條件咪要揀豬扒
其實我都有買shf 粗玩

善巴食得魚翅多要食粉絲?
魔盜王DX06,
睇下過幾個月自己會唔會係3分鐘熱度,(之前玩話其他玩具有試過)

低過2000先好入

你會發覺買HT好哂

入坑啦

一直都有玩,主要玩DC但入得遲,bane同DX11都無緣
魔盜王DX06,

低過2000先好入

你會發覺買HT好哂

入坑啦

一直都有玩,主要玩DC但入得遲,bane同DX11都無緣

Dx11炒到咁
想入都入唔到
好希望hottoys 可以再出joker
等緊隻46

我覺得shf war machine 出得唔錯
人樣既star wars 條line出得都ok既,不過真係愈黎愈貴,唔太值
等緊隻46

人樣既star wars 條line出得都ok既,不過真係愈黎愈貴,唔太值

隻46真係激氣,個身有粒走左位,一著燈個下幾失望,聽日上換個隻!
點解star wars啲1/6唔跌價
明明咩detail位都無

少人訂 少人放 價就硬,要買就買,唔買幾平都唔買
(好似係)

ep7果堆咪跌到傻
等緊隻46

隻46真係激氣,個身有粒走左位,一著燈個下幾失望,聽日上換個隻!

好怕上去換野 換返黎多數有其他問題

ep7果堆咪跌到傻

700-800一隻
我6-7隻白兵
連黑鬼都有訂
等緊隻46

唔係掛
等緊隻46

唔係掛

巴打唔係天真到佢會拎全新換比你呀嘛?
佢換得比你嗰啲其實同換iphone一樣
都係有問題而維修過的
因為我未試過喺香港換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞