[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Mark 46 首日單收到SMS

請問巴打係幾號單?

我係第一日⋯佢開門果時落訂⋯因為我好記得果朝未開鋪已經post 左幅圖⋯果時我係荔枝角返工⋯一到lunch 即刻同個同事一齊去訂⋯我係頭果幾個⋯

咁即係4月幾多號?

睇返係4月19

好似好靚

係 ⋯不過我無錢贖佢
家陣要賣mark 45 同HQ 張訂單
有無巴打收留佢地?

Hq有興趣

放幾多

Hq 張單係動漫果張黎 ⋯600 ok ?

第幾日單?

好似好靚

係 ⋯不過我無錢贖佢
家陣要賣mark 45 同HQ 張訂單
有無巴打收留佢地?

Hq有興趣

放幾多

Hq 張單係動漫果張黎 ⋯600 ok ?

第幾日單?

我記得係動漫第一日 ⋯星期五黎 我仲專登請半日假去
新手想入坑,,,有冇巴打放im mk42,45?

唔係全新都OK

我有45,巴打有興趣?
動漫節Joker仲未派之後日數啲貨
未有sms未有e-mail成日驚miss咗
動漫節Joker仲未派之後日數啲貨
未有sms未有e-mail成日驚miss咗

唔打去問下?

我有45,巴打有興趣?

巴打放幾錢?

我有45,巴打有興趣?

巴打放幾錢?

$1800 ok?
影完相就長訓盒
冇罪企過的
Mk46 30號單使唔使等半年
Mk46 30號單使唔使等半年

4月

我有45,巴打有興趣?

巴打放幾錢?

$1800 ok?
影完相就長訓盒
冇罪企過的

TG: https://t.me/Kt802

人都死左 仲出公仔
今日放左隻1/6 mark 45 $1400
幫補下隻46⋯
差不多贖哂身上d 單 ....
新手想問下出面有得買果隻darth vader係咪舊果款?

同埋新同舊果款邊隻值得買啲

唔該哂
唉屌終於派joker 第二日

我都收到SMS
聽日去拎

唔該哂

其實新舊2隻個樣真係無乜分別,我覺得新果款靚啲,但係舊果款配件非常多,光劍又可以發光等等

唔該哂

其實新舊2隻個樣真係無乜分別,我覺得新果款靚啲,但係舊果款配件非常多,光劍又可以發光等等

咁好難揀下
我知新果款個外觀好啲但又想要把lightsaber

唔該哂

咁好難揀下

新都係有lightsaber 係唔發光咁解

唔該哂

咁好難揀下

發光無咩用 試完燈之後無著過

唔該哂

咁好難揀下

發光無咩用 試完燈之後無著過

你又啱喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞