【屋企有60隻窗先係真有錢人】低調置業討論區(63)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

啟德開價

均價20k

一鋪清

冇ac
[member]貼好牆紙,估計可按時完成
[member]

V巴居然用牆紙

唔會裂,如果無小朋友不失為好選擇

[member]

V巴居然用牆紙

V巴居然用牆紙

[member]我果度裝修個批盪做得麻麻地,兩年好多地方都有裂

牆紙就冇呢個問題,現今嘅質素好,保養洽當十年八年唔走樣

V巴居然用牆紙

[member]我果度裝修個批盪做得麻麻地,兩年好多地方都有裂

轉讓股份睇呢度 http://www.etnet.com.hk/mobile/tc/news/topic_news_detail.php?category=special&newsid=207

會慳咗稅,但千幾二千個嘅樓先有著數,細價樓冇so,年年要搵會計師樓搞報稅

太長唔quote,v巴個張牆紙痴得幾靚仔
啟德開價

均價20k

晉海都差唔多開,俾啲水位透下氣呀

呢個區充滿喜事,唔係結婚買樓就生b

差嫁女

啟德開價

均價20k

如果睇中左個盤 大家會追入 定係等下先 睇下有冇差唔多類型既筍盤
第一次買樓 都知唔應該急
你地會點做
如果睇中左個盤 大家會追入 定係等下先 睇下有冇差唔多類型既筍盤
你地會點做

同銀行網上估價爭幾多?
你地會點做

講詳細少少?
筆直幾多,邊個盤,咩戶型??
你地會點做

如果覺得抵,係應該急既,諗多個鐘都可能無左

差嫁女

啟德開價

均價20k

采葉庭 460尺 520萬,yoho1 393尺 540萬,疊茵 389尺455萬。三間都不用裝修。如用來收租,邊間會好點呢? 我是住元朗的,是否揀元朗盤來收租會方便點?但元朗好似將有好多新盤入伙,會否壓低租值?上三間大概會值幾錢租?易唔易租出?
采葉庭 460尺 520萬,yoho1 393尺 540萬,疊茵 389尺455萬。三間都不用裝修。如用來收租,邊間會好點呢? 我是住元朗的,是否揀元朗盤來收租會方便點?但元朗好似將有好多新盤入伙,會否壓低租值?上三間大概會值幾錢租?易唔易租出?

元朗緊係細單位好租

元朗緊係細單位好租

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞