【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

邊行?

11k

屌你啦

22k 應該最低

巧啦

22k係倫敦算唔算乞

share house應該生活到既
今日忙到... 5點放工依家都未放鬆個人

5點放工都忙咩

4.25人做七個人野
你話呢

近幾個星期放工番屋企都係做野多

五個人 12 machines
兩個月

放工我就放工
但琴日去到十點先 come crashing down from high stress lv

去訓之後一點半醒左又stress到三四點

做咩咁stressful , 有deadline?

4.25headcount 做7個人野準時走

究竟果0.25係點出黎

5點放工都忙咩

4.25人做七個人野
你話呢

兩個月

放工我就放工
但琴日去到十點先 come crashing down from high stress lv

究竟果0.25係點出黎

assistant grade執下頭尾計.25
apprenTice 計半個

咁我唔夠五個人砌12部機

5點放工都忙咩

4.25人做七個人野
你話呢

兩個月

放工我就放工

究竟果0.25係點出黎

鬥慘?

無得輸
我想問tier5仲有年半到期,而家可唔可以申請tier2? 定要等tier5完左先?

或者我可以share 下
因為我剛剛上星期拎到 tier -2 Visa.

年頭果邊headhunt 搵我,in 左5round, 6月頭簽約,background check + visa 都整左2個幾月(仲要撞正英國簽證delay ) 上星期先收到visa...

9月尾返工,呢2星期要wrap up 香港野 好rush....

Headhunt 一開波已經話公司會比tier-2 if suitable candidate..

伸利: 香港讀u,非三大
但職業都算專業

希望幫到你巴打

師兄做邊行?

Bank

恭喜雞巴
我想問tier5仲有年半到期,而家可唔可以申請tier2? 定要等tier5完左先?

年頭果邊headhunt 搵我,in 左5round, 6月頭簽約,background check + visa 都整左2個幾月(仲要撞正英國簽證delay ) 上星期先收到visa...

9月尾返工,呢2星期要wrap up 香港野 好rush....

Headhunt 一開波已經話公司會比tier-2 if suitable candidate..

但職業都算專業

希望幫到你巴打

想問下你本來已經係個邊生活?
5 round interview全部都係香港發生?
同埋Headhunt係點樣搵你的? Linkedin?

唔係啦 一畢業係香港做野 做左咁上下就有headhunt 係LinkedIn搵我

5 round 全部香港發生
大公司

我做audit 搵左幾個英國agent 都好似無咩聲氣

Audit 如果迫科 係英國好易 成日請人既

恭喜雞巴

多謝

但職業都算專業

希望幫到你巴打

想問下你本來已經係個邊生活?
5 round interview全部都係香港發生?
同埋Headhunt係點樣搵你的? Linkedin?

唔係啦 一畢業係香港做野 做左咁上下就有headhunt 係LinkedIn搵我

5 round 全部香港發生
大公司

我想問你做左幾多年野?
我今年先final year, 但留英工作決心都幾大

non三大有risk man ?

幾時可以再現幾日一個post

你搵到工即刻多左人入黎

你搵到工即刻多左人入黎

搵到

5點放工都忙咩

4.25人做七個人野
你話呢

兩個月

放工我就放工

究竟果0.25係點出黎

鬥慘?

無得輸

有冇諗住買nokia 8
500好似屌得過

呀屌我岩先睇緊果個post
香港買仲平..先4000

恭喜雞巴

多謝

咪又係得我自己一個飲
有無求婚地點介紹?

利申: 住 North London,可以去其他地方

lake como

Stay UK only

你搵到工即刻多左人入黎

希望有得扮工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞