【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有預感話得自己非三大但專業科
多數係nursing/三寶

三寶係咩?
我做Risk
我想問tier5仲有年半到期,而家可唔可以申請tier2? 定要等tier5完左先?

或者我可以share 下
因為我剛剛上星期拎到 tier -2 Visa.

年頭果邊headhunt 搵我,in 左5round, 6月頭簽約,background check + visa 都整左2個幾月(仲要撞正英國簽證delay ) 上星期先收到visa...

9月尾返工,呢2星期要wrap up 香港野 好rush....

Headhunt 一開波已經話公司會比tier-2 if suitable candidate..

伸利: 香港讀u,非三大
但職業都算專業

希望幫到你巴打

想問下你本來已經係個邊生活?
5 round interview全部都係香港發生?
同埋Headhunt係點樣搵你的? Linkedin?

唔係啦 一畢業係香港做野 做左咁上下就有headhunt 係LinkedIn搵我

5 round 全部香港發生
大公司
我想問tier5仲有年半到期,而家可唔可以申請tier2? 定要等tier5完左先?

年頭果邊headhunt 搵我,in 左5round, 6月頭簽約,background check + visa 都整左2個幾月(仲要撞正英國簽證delay ) 上星期先收到visa...

9月尾返工,呢2星期要wrap up 香港野 好rush....

Headhunt 一開波已經話公司會比tier-2 if suitable candidate..

但職業都算專業

希望幫到你巴打

唔係啦 一畢業係香港做野 做左咁上下就有headhunt 係LinkedIn搵我

大公司

我想問你做左幾多年野?
我今年先final year, 但留英工作決心都幾大
另外想問佢地有冇睇你過唔過2:1 honor class?
我發現原來計返GPA, 要3.3, 自己得3
有無求婚地點介紹?

利申: 住 North London,可以去其他地方
hi花整得幾多
一陣唔過excess 整花自己保險 又要自己出錢

不過 警就一定要報

之前屋企人試過
人地倒車落佢度
對面賠哂

但職業都算專業

希望幫到你巴打

師兄做邊行?
有無求婚地點介紹?

利申: 住 North London,可以去其他地方

唔怕遠就Tower Bridge,區內有Alexandra palace
去見工,巧驚驚>.<

雞巴小心D,剛剛收到詐騙電話問我係唔係出左車禍。好多人prank call呃錢

但職業都算專業

希望幫到你巴打

大公司

我做audit 搵左幾個英國agent 都好似無咩聲氣
去見工,巧驚驚>.<

雞巴小心D,剛剛收到詐騙電話問我係唔係出左車禍。好多人prank call呃錢

PPI claim 唔係唔可以再有咩?

邊行?

邊行?

邊行?

11k

邊行?

11k

屌你啦

wow 恭喜雞巴巴打

邊行?

11k

屌你啦

22k 應該最低

邊行?

11k

屌你啦

22k 應該最低

巧啦

邊行?

11k

屌你啦

22k 應該最低

巧啦

22k係倫敦算唔算乞

邊行?

11k

屌你啦

22k 應該最低

巧啦

22k係倫敦算唔算乞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞