【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
聽日去睇波巧緊張
London £30k樓下都唔慌會有錢淨

Btw有冇人有聽過有sponsor而tier 2 visa application比人reject既例子?

大撚把

知唔知通常衰咩?定係好似美國咁是但要reject一堆

唔跟guidance 交文件

咁抵死啦呢d,我呢幾日瘋狂咁check左十幾次

which field

我咪financial conduct authority
聽日去睇波巧緊張

乜波
聽日去睇波巧緊張

乜波

富含對卡迪夫城
聽日去睇波巧緊張

乜波

富含對卡迪夫城

正wor
聽日去睇波巧緊張

乜波

富含對卡迪夫城

正wor

有無興趣?我同兩個friend 去
好似£20
有冇人係英國讀完business management 可以留低 想做兩年野先返香港

Business management 畢業呢家番緊第一年
有冇人係英國讀完business management 可以留低 想做兩年野先返香港

年薪30萬

年薪30萬

adore
同一間公司做過2個差唔多既role應該寫最update個個定分開佢好
同一間公司做過2個差唔多既role應該寫最update個個定分開佢好

梗係分開寫

梗係分開寫

見人LINKED入 senior個d淨係寫最後個個title

作客富含

年薪30萬

adore

£定$

年薪30萬

adore

£定$

梗係£ 啦

作客富含

呢到有無巴打係曼迷? 可以一齊睇波

作客富含

呢到有無巴打係曼迷? 可以一齊睇波

冇。魚拉突,啪啪啪

年薪30萬

adore

£定$

梗係£ 啦

£300 000

年薪30萬

adore

£定$

梗係£ 啦

£300 000

年薪30萬

adore

£定$

梗係£ 啦

£300 000

年薪30萬

adore

£定$

梗係£ 啦

£300 000

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞