【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
香港fg IT可以點入手?

working holiday

遲下有Ps4 版/PC 同你玩
香港fg IT可以點入手?

working holiday

除左working holiday仲有無?

想問下英國d 電話plan 或者sum 卡係唔係去到先買會平 d 同邊間d plan 好用同平d
係香港 MNC做緊 marketing, 有冇機會可以去到英國試下

有心一定得

想問下,我人在香港,可以點開始搵工?
邊個搵工網最好

Reed? marketing 工好似聽講幾難揾

我好想可以係英國做野
所以睇下點先可以搵到工

冇Switch
想問下英國d 電話plan 或者sum 卡係唔係去到先買會平 d 同邊間d plan 好用同平d

當然係英國先買會平啲睇你想上台定係點
多人用既有 3, Giffgaff

冇Switch

bt £8pm 3gb data 12個月仲有£45 amazon voucher送

冇Switch

skint

誠招fifa 18 pro club

bt £8pm 3gb data 12個月仲有£45 amazon voucher送

reception ok? 4g?

4G, BT租EE Network用

誠招fifa 18 pro club

join!

reception ok? 4g?

4G, BT租EE Network用

hmm 啱啱睇左佢website
做緊16/5gb/40£ voucher..

我幾個月sign up, 用bt broadband有£5 discount變£11,出第2張 family sim好似再有discount

我上網睇d 人都係講剩買sim 卡 係唔係平d ? 3 好似行到多d 4g?

真心想問各位巴絲咁究竟喺英國點樣先會有人請
利申準備搵工但覺得自己英文真心唔夠好

信我,過到黎你會覺得自信翻哂黎
肯講就得,人地會聽

我已經人在英國
真心求問搵工心得

which field

乞食科Communication出身
但唔理啦乜工都肯做
真心求教

有冇興趣做中醫鋪

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞