【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有無求婚地點介紹?

利申: 住 North London,可以去其他地方

lake como

有諗過但太多人,諗緊hyde

邊度買戒子,發覺英國買貴香港差唔多20%

我都諗住買但女友話唔好,嫌阻手阻腳
應該買咩取代好

作死

唔係喎,我同佢去睇,佢都話唔要,叫我儲起舊錢算
有無求婚地點介紹?

lake como

應該買咩取代好

作死

你咪試下唔好買囉

應該買咩取代好

作死

你咪試下唔好買囉

你試下話: 買左la 如果你真係唔要 咁送俾第2 個

師兄做邊行?

Bank

london?

Yes, 早排都知有幾個巴打係canary wharf返工
仲搵緊屋

其實狗島房源充足

好多都要去到當地搵agent, 上網留msg唔覆
希望到步快快手搵到

有冇上gumtree/spareroom揾

有上gumtree但都唔係點應
我想租studio flat 但狗島唔計bills都~£14-1500k

studio 300pw 狗島有啊,furnished

師兄做邊行?

Bank

london?

仲搵緊屋

其實狗島房源充足

希望到步快快手搵到

我識agent,要唔要介紹

我都搵緊屋 見好多人話唔好住east london 但係又好似真係平好多咁 有冇邊工係平得黎安全

東面唔想太遠既又安全都係狗島啦。

師兄做邊行?

Bank

london?

仲搵緊屋

其實狗島房源充足

希望到步快快手搵到

好丫 tg 我 :
個agent chinese / western??

搵唔到中國人agent。間公司有西班牙人,不過唔知係乜人開

師兄做邊行?

Bank

london?

仲搵緊屋

其實狗島房源充足

希望到步快快手搵到

有冇上gumtree/spareroom揾

有上gumtree但都唔係點應
我想租studio flat 但狗島唔計bills都~£14-1500k

studio 300pw 狗島有啊,furnished

識人elephant 2bed 1300

師兄做邊行?

Bank

london?

仲搵緊屋

其實狗島房源充足

希望到步快快手搵到

好丫 tg 我 :

點解要支那 agent

愛国
12號約左tier 2 interview,有sponsor文件齊晒,冇criminal record我就諗唔到有咩理由會唔得

你指visa interview? 定份工interview?
有無求婚地點介紹?

lake como

應該買咩取代好

作死

你咪試下唔好買囉

買左唔要可以退
無就.....

唔知佢隻手指要咩size
係咪係UK買定好啲?

仲搵緊屋

其實狗島房源充足

希望到步快快手搵到

好丫 tg 我 :

點解要支那 agent

就係唔想要 所以問定

400下話
有無求婚地點介紹?

lake como

應該買咩取代好

作死

你咪試下唔好買囉

買左唔要可以退
無就.....

係咪係UK買定好啲?

我係香港買,英國太貴

400下話

400下話

撞車?

有無求婚地點介紹?

lake como

應該買咩取代好

作死

你咪試下唔好買囉

買左唔要可以退
無就.....

係咪係UK買定好啲?

我係香港買,英國太貴

翻到香港同佢24/7對住唔可以偷偷買

400下話

撞車?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞