【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
比個黐線佬一打燈即刻cut, 再突然停低
再跑走,有無人claim 過車保?我有車Cam 影到車牌

send去 police 好似會做野

直接搵就可以?

係掛
前排見好似有個地方d police 收到呢D就拉人

等保險電話
啱啱打去insruance

下年保費rip

下年保費rip

聽講有隻咩 no fault clause/add on如果比人炒唔會reset ncb?

就算non fault claim都會有loading,佢young driver + london打底都應該1000.俾人load 10%都£100.
反正架車都唔值錢,又唔係乜野大鑊野,整黎都晒錢
今日忙到... 5點放工依家都未放鬆個人

5點放工都忙咩
想請問大家非專業人士最佳搵tier 2工方法係點?剛剛grad,人在倫敦,可以即時見工。之前申請過大公司不過全部冇回音,而家個visa又唔夠時間搵grad scheme。多謝多謝

而家個visa又唔夠時間搵grad scheme 姐係點?你都係31/01/2018 到期?
請教各位巴打
我屋企人有BNO同特區護照

係英國讀左三年書 (Bachelor),出年會去Oxbridge讀一年 (Master)。佢岩岩收到實習既graduate offer (即係出年番工)。請問佢要做野做幾多年先拎到永久居留同BC。Thanks !

下年保費rip

聽講有隻咩 no fault clause/add on如果比人炒唔會reset ncb?

就算non fault claim都會有loading,佢young driver + london打底都應該1000.俾人load 10%都£100.

唔關我事+佢hit and run, 都會影響我個no claim ? wtf ?

下年保費rip

唔關我事+佢hit and run, 都會影響我個no claim ? wtf ?

保險狗個名唔係浪得虛明既

屌,都係唔撚claim 算,但係好撚嬲囉,無啦啦比條黐線佬搞一搞,整花我架車
我而家諗緊同唔同佢講好,同埋send 唔send 段片俾佢
屌你老母
Lm

下年保費rip

屌,都係唔撚claim 算,但係好撚嬲囉,無啦啦比條黐線佬搞一搞,整花我架車
屌你老母

唔claim 都可以迫差佬做野食佢三分, 分分鐘suspense license 就fat fat la

都啱,都係唔claim, 報警搵MIB 算
屌條友連停都唔撚柒打算,真係好撚嬲
好彩有dash cam
而家訓啦聽日晏晝interview 所以都唔驚
想請問大家非專業人士最佳搵tier 2工方法係點?剛剛grad,人在倫敦,可以即時見工。之前申請過大公司不過全部冇回音,而家個visa又唔夠時間搵grad scheme。多謝多謝

而家個visa又唔夠時間搵grad scheme 姐係點?你都係31/01/2018 到期?

早你一個禮拜到期
通左頂睇job adv.

眼訓到痴線

總之唔好打支那人工

中醫呀
支那呀
min pay全部都唔好

唔出糧要你扮自顧果D都唔好

又抽

下年保費rip

屌你老母

唔claim 都可以迫差佬做野食佢三分, 分分鐘suspense license 就fat fat la

都啱,都係唔claim, 報警搵MIB 算
屌條友連停都唔撚柒打算,真係好撚嬲
好彩有dash cam
而家訓啦聽日晏晝interview 所以都唔驚

似玩野多喎
cut入黎停車

盲閪cut線 hi到人
停左 嚇到瀨屎之後就俾油 以為走得甩囉
今日忙到... 5點放工依家都未放鬆個人

5點放工都忙咩

4.25人做七個人野
你話呢

近幾個星期放工番屋企都係做野多

五個人 12 machines
兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞