【英國】 英倫扮工室 IX

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
十月中去倫敦返工
Office近kings cross
仲未知住邊好
巴打們有冇推介
想平平地(<£1000 per month?)
<45mins到kings cross
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

想自己住定點先
唔使自住<1000好多選擇,直接住kings cross都得
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

想自己住定點先
唔使自住<1000好多選擇,直接住kings cross都得

自住啊
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

想自己住定點先

自住啊

自住有啲難
我唔熟non-tube果啲站,你可以睇下有咩rail可以直達kings cross,留意下果啲地方,會平過tube沿線
Walthamstow Central係Victoria Line尾站,果到都都多住宅,但1000未必搵到
如果我係英國住耐過五年,但係我個車牌係冇五年咁係咪都要再考過..........
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

如果唔介意flat share,北面譬如Finsbury park個啲好多1000蚊樓下一間雙人房
搵工搵到頹 個fd仲要潑你冷水 真係搞到心淡
有無science巴打係到
想問如果WH過黎係咪理論上咩工都做得 想試下搵大學RA/科研類 睇下之類會唔會轉到tier2

利申:有BNO

What kind of science you are talking about?

主要係biotech/biomedical呢方面
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

如果唔介意flat share,北面譬如Finsbury park個啲好多1000蚊樓下一間雙人房

我估佢會想搵套房多d

包廁包廚房又近市區至少都要1000左右
十月中去倫敦返工
仲未知住邊好
巴打們有冇推介

我估佢會想搵套房多d

包廁包廚房又近市區至少都要1000左右

30 mins by train (Great Northern) - Stevenage
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-68704865.html
But cost around £300/400 per month for transportation.
如果我係英國住耐過五年,但係我個車牌係冇五年咁係咪都要再考過..........

Hi 大家好

我車牌係香港,但係我係英國住左六年,我上網睇話住多過五年要考過

I know that feel brother

當睇下邊個係真心朋友lo

真心個下係完全心淡 你唔想聽我呻都唔洗潑我冷水架
有冇巴打有好finance/consultancy headhunter 公司推介?

我車牌係香港,但係我係英國住左六年,我上網睇話住多過五年要考過

唔係本身有香港車牌,住半年可以轉英國車牌? 巴打轉左英國車牌未

唔係本身有香港車牌,住半年可以轉英國車牌? 巴打轉左英國車牌未

住過五年唔俾轉 要考
你唔報另一回事
根撚本就係個firware有bug
點set 都無機ping到佢 ...
今日in 左個ex army,條友講野幾凶下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞