會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
一早係佢post屌撚過佢
係有一班大愛撚護航 一睇佢口氣就知係d死不悔改既死撚樣
話人誰無過個d柒頭諗下個d細路女先啦 幾撚無辜
唔好講原諒樓主 連當佢係普通人都唔會 歡迎大家用有色眼鏡睇呢d人

關我咩事

做咩姐你
坐得監既人智商真係低過常人

自控能力又差,你地班監躉真係唔好生仔,為人類做少少貢獻

ps:政治犯除外
留意咗呢條友好耐
由一開始開post講坐監經歷
話自己喺裏面努力讀書,又真心悔改,出到嚟幾萬月薪
嗰陣覺得佢真係幾犀利,又肯洗心革面
可惜自從坐監post之後佢勁博上位
成日開post都離不開性話題
有其他人開post講坐監,佢又第一個撲出來扮專家
仲周圍係正經post入面宣傳佢個有毒鹹網

最後一句,搞細路嘅全家仆街死
就算係人地呢家都叫雞啦你仲想點

一日孌童,一世孌童。Once a paedo, always a paedo.

所有合理化佢孌童嘅人 我希望你有朝一日生女
佢監又坐左

已有應得懲罰

佢而家又無犯法

你班毒撚嘈乜鳩?
留意咗呢條友好耐
由一開始開post講坐監經歷
話自己喺裏面努力讀書,又真心悔改,出到嚟幾萬月薪
嗰陣覺得佢真係幾犀利,又肯洗心革面
可惜自從坐監post之後佢勁博上位
成日開post都離不開性話題
有其他人開post講坐監,佢又第一個撲出來扮專家
仲周圍係正經post入面宣傳佢個有毒鹹網

最後一句,搞細路嘅全家仆街死

仆街死
Show Blocked User - 我唔係屈機男
話人誰無過個d柒頭諗下個d細路女先啦 幾撚無辜
唔好講原諒樓主 連當佢係普通人都唔會 歡迎大家用有色眼鏡睇呢d人

關我咩事

做咩姐你

樓主係我
Agentcc唔係樓主
不安
話點解要追擊果啲都痴撚線
屌你老母非禮個七歲小朋友
係鳩咁咦坐四年就當洗底再嚟過吖?

屌你老味之前重鳩吹話自己係犯經濟罪
分分鐘依家份工都係扮無案底/唔係衰性罪行

唔係真係心理有問題點撚樣會對七歲小朋友有性衝動吖?
點撚解成日去幫襯深圳飛機場?
因為屌唔落成年人只可以幻想小朋友嚟打飛機

佢話過自己幫自己寫狀詞,讀法律,最後翻案成功扣左8個月刑期。佢係有腦之人,可惜。
Show Blocked User - 矮肥窮柒醜毒
成班大愛左膠
屌你老母知乜野錯
戀童唔撚係問題,我當你有病
但條撚樣係付諸實行喎
有企圖有計劃犯罪喎
搞細路囡入倉無比人打死就偷笑啦
出到黎仲扮大袋 屌你咩 人渣黎咋你

佢話過自己幫自己寫狀詞,讀法律,最後翻案成功扣左8個月刑期。佢係有腦之人,可惜。

都唔知真定假
我真係唔會BLOCK人 ,
不過孌童依D咁嚴重都可以 事非不分的戇鳩
真係無眼睇
屌原來係變態佬 仲要成日扮專家
唔敢講自己係變態孌童犯就呃人係商業犯罪 好有問題
佢仲同人講自己坐監好撚威水咁架

佢講啲獄中生活應該信得過掛?

對佢好撚反感
佢完全唔覺得坐監係懲罰
都唔知佢依家仲有冇搞鳩細路女
正一仆街

佢俾人拉嗰陣都唔係一兩次啦
搞左五次 兩次得手 直頭慣犯黎啦
冇俾人爆出黎 都唔知有幾多
判得個三年四個月 便宜左佢啦
算啦十幾年前既事 佢都受左應有懲罰仲想點?
Agentcc巴打加油啦。人誰無過呀

屌你老母臭閪啦
戀童於19世紀末首次被正式認可和命名。自20世纪80年代以來,研究者已針對戀童進行了大量的研究。虽然大量有關戀童的記錄都聚焦於男性,但也有女性擁有戀童的傾向[16][17]。研究者認为現有估計不能完全呈现女性戀童者的真實數量[18]。目前沒療法能治癒戀童,但是有一些治療方法可以減少恋童者性侵犯兒童的機會[5]。戀童癖的確切成因不明[4],但一些關於性侵兒童的戀童罪犯研究則顯示其與各種神經系統異常和精神病理有關[19]。美國在經歷堪薩斯訴亨德里克斯一案後,被診斷患有某些精神障礙的性犯罪者可遭到無限期的預防性拘留,特別是戀童癖[20]。

有病好出奇咩?

死返埋你老母個閪到啦
你驚唔驚出街比人打?

香港日日都有人犯法 你覺得非禮就仆街D?

你知唔知對兒童傷害有幾大
你係咪痴撚線?

有錢人用法律灰色地帶剝削窮人 傷害夠大啦
你又唔去反映下
Agentcc連監都坐完
如果你覺得刑事處罰過輕 可以提出上訴

都唔知係咪FF
蘿莉先好 你識乜野
蘿莉先好 你識乜野

你識?
蘿莉先好 你識乜野

哇屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞