會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
連狗del post未?
幫孌童犯護航班on 9仔,記得唔好生小朋友,有報應㗎
從佢既 post 睇得出佢未醫好佢個病
唔好覺得佢去叫雞等於自我發洩就唔會再犯
佢出既post或者回應都大量同性有關
顯示佢都仲係滿腦子色情東西
同埋你點知佢去叫雞唔會叫人扮學生?
不過始終無證據,只有繼續觀察

OK,我會同屈毛黨反映加佢入觀察List
https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del

佢del就即走
性罪犯都淆
無撚野呀
lm
小心炒車

冇車炒

咁就好
https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del

佢del就即走
性罪犯都淆
無撚野呀

大家嗱嗱林backup哂啲相呀、whois呀、高登有佢留言啲link呀,雖然搵就好易,但係backup定冇蝕
見佢猛出叫雞post都知佢想上位
連囝同隻狗而家都mon緊po
緊係唔會即時del
暴動都似
等你訓左 再del 第二日記得既人少d麻
唔好唔記得連囝可以del 所有紀錄
唔單指一個po
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

係,上次有人集資個post都冇哂所有record!
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

連帝有咩做唔出
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

咁大家點解總要係到?專制同陰險過高登咁多
而家好多繁體字av 網都係佢開

拎人browsing records賣+廣告賺錢

仲有搞hosting services都係

P.S.一早睇佢唔順眼 死監躉

有邊d
連仔都算係受害者 你地唔好屈佢啦 呢條線就真係炒車
收到風 而家己經派左人出黎擾亂視線
假膠引罵戰/叫人返高登既一律唔洗覆
佢當你傻仔咁玩
連仔都算係受害者 你地唔好屈佢啦 呢條線就真係炒車

咁睇下會唔會刪post啦
而家好多繁體字av 網都係佢開

拎人browsing records賣+廣告賺錢

仲有搞hosting services都係

P.S.一早睇佢唔順眼 死監躉

有邊d

同問,同埋點預防?
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

Bam晒呢個post既人

we are on the same boat
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

咁大家點解總要係到?專制同陰險過高登咁多

屌你, 講條友關連登高登咩事呀, 你要叫人番高登就自己開個post, 唔好入人地其他主題嘅post抽水煽風點火啦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞