會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
人誰無過? 人地有坐監 受到應得既懲罰 我地唔應該用有色眼鏡睇人

冇錯不過搞細路女既變態佬除外
其實都幾慘,佢走出陰影轉過頭又因為以前衰左既事影響而家,永遠都翻唔到身

鬼叫條友要上網威,公開吹捧自己點點點,又要柒到留抵線索畀人起底,自己攞嚟嘅!
人誰無過? 人地有坐監 受到應得既懲罰 我地唔應該用有色眼鏡睇人

佢肯誠實講返佢以前衰咩我相信連登仔唔會咁樣對佢囉

你都戇鳩 唔係個個犯都會做返好人
有d野無得改 例如孌童
坐監只係現法律下的懲罰
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

你去睇睇心理醫生好啲喎
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

你去睇睇心理醫生好啲喎

你個名
恋童是一種精神障礙,成年或年長的青少年患者會認為青春期前的兒童擁有主要的性吸引力,或只有兒童才有性吸引力[1][2]。雖然在10-12歲(女孩:10-11歲;男孩:11歲-12歲)之間兒童會開始踏入青春期[7],但戀童的標準延長至13歲[1]。
算啦十幾年前既事 佢都受左應有懲罰仲想點?
Agentcc巴打加油啦。人誰無過呀

屌你老母臭閪啦
戀童於19世紀末首次被正式認可和命名。自20世纪80年代以來,研究者已針對戀童進行了大量的研究。虽然大量有關戀童的記錄都聚焦於男性,但也有女性擁有戀童的傾向[16][17]。研究者認为現有估計不能完全呈现女性戀童者的真實數量[18]。目前沒療法能治癒戀童,但是有一些治療方法可以減少恋童者性侵犯兒童的機會[5]。戀童癖的確切成因不明[4],但一些關於性侵兒童的戀童罪犯研究則顯示其與各種神經系統異常和精神病理有關[19]。美國在經歷堪薩斯訴亨德里克斯一案後,被診斷患有某些精神障礙的性犯罪者可遭到無限期的預防性拘留,特別是戀童癖[20]。
喺連登政治企錯邊就全家落地獄永不翻身,搞細路就話人地都坐完監你仲想點

問題佢唔肯認錯喎
聽佢係啲叫雞post講佢唔鐘意大波, match
喺連登政治企錯邊就全家落地獄永不翻身,搞細路就話人地都坐完監你仲想點

其實係咪收左水立方錢上黎賣廣告?

你又衰過乜,分享下啦

on99 要人原諒佢 咁邊個同情d細路? 跟人一世架

屌你老母臭閪啦
戀童於19世紀末首次被正式認可和命名。自20世纪80年代以來,研究者已針對戀童進行了大量的研究。虽然大量有關戀童的記錄都聚焦於男性,但也有女性擁有戀童的傾向[16][17]。研究者認为現有估計不能完全呈现女性戀童者的真實數量[18]。目前沒療法能治癒戀童,但是有一些治療方法可以減少恋童者性侵犯兒童的機會[5]。戀童癖的確切成因不明[4],但一些關於性侵兒童的戀童罪犯研究則顯示其與各種神經系統異常和精神病理有關[19]。美國在經歷堪薩斯訴亨德里克斯一案後,被診斷患有某些精神障礙的性犯罪者可遭到無限期的預防性拘留,特別是戀童癖[20]。

有病好出奇咩?
話點解要追擊果啲都痴撚線
屌你老母非禮個七歲小朋友
係鳩咁咦坐四年就當洗底再嚟過吖?

屌你老味之前重鳩吹話自己係犯經濟罪
分分鐘依家份工都係扮無案底/唔係衰性罪行

唔係真係心理有問題點撚樣會對七歲小朋友有性衝動吖?
點撚解成日去幫襯深圳飛機場?
因為屌唔落成年人只可以幻想小朋友嚟打飛機
目前沒療法能治癒戀童

希望你如果生女會比佢搞
無限期的預防性拘留,特別是戀童癖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞