會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
一日強姦犯 一世都係強姦犯

走唔甩架

ps.前提係無起錯人

咁佢又冇強姦
非禮啫

入到去都係要俾人吉屎忽
各位準備定backup野啦 樓主應該過埋今晚會唔見左
坐完監,已經受左應得嘅懲罰啦喎

連登毒撚淩駕法律

屈蛇真係雙重標準到

法律係唯一標準

屌你老母啦 藍絲黎架你?
上次都好小心無影名

一日強姦犯 一世都係強姦犯

走唔甩架

ps.前提係無起錯人

咁佢又冇強姦
非禮啫

但非禮兒童呢個已經差好撚遠
雖然非禮呀婆都係黑人憎
講多句 NACX 都關佢事 人在日本 潛先!

什麼意思?你話佢害過你?係呃錢定利用你?定還是本身想害人?
佢監又坐左

已有應得懲罰

佢而家又無犯法

你班毒撚嘈乜鳩?

繼續去叫雞就好威啦
YouTube 咁啱有個 《田少雄》頻道,不過啱啱畀人刪咗,有冇人有 back up 佢嘅片
Google search 佢中文名,第二條link (YouTube

https://www.youtube.com/user/p283286

close撚左,懷疑佢mon緊post

咁直接承認左係佢黎喇

係佢黎,同Facebook 一樣樣,Facebook 有幾張相佢都post 左上黎LIHKG 某d post

不過唔肯定係咪孌童犯,唔貼住
佢識好多人
你小心d

佢識果d人知唔知佢連7歲細路女都搞呢?

唔明佢地邏輯 香港戀童同戀腳一樣唔犯法
條友犯既係非禮
就算覺得戀童就係十惡不赦 仍然唔犯法
況且我唔認為戀童就係天理不容

你試下七歲嘅時候比人搞下,咁輕鬆
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

佢冒警,你係咪跟?
Google search 佢中文名,第二條link (YouTube

https://www.youtube.com/user/p283286

咁直接承認左係佢黎喇

係佢黎,同Facebook 一樣樣,Facebook 有幾張相佢都post 左上黎LIHKG 某d post

貼啦佢都已經默認咗啦
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

睇醫生啦屌你老母

不誠實使用電腦+極度懷疑電腦有cp
安已不
戀童+非禮=罪犯
戀童唔非禮唔犯罪 以而家既社會標準,我覺得係病人

條友犯既係非禮

條友犯嘅係非禮, 但係法庭都話因為要保護兒童而重判佢喎, 即係社會都認同非禮同非禮兒童嘅程度係有分別啦.

條友犯既係非禮

條友犯嘅係非禮, 但係法庭都話因為要保護兒童而重判佢喎, 即係社會都認同非禮同非禮兒童嘅程度係有分別啦.

但你地針對緊佢戀童而唔係非禮喎
各位準備定backup野啦 樓主應該過埋今晚會唔見左

咁大獲

咁直接承認左係佢黎喇

貼啦佢都已經默認咗啦

真係默認左喇條友
香港戇鳩協會個鴻福郎都係袁十一坐監

LM

條友犯既係非禮

但你地針對緊佢戀童而唔係非禮喎

不嬲都係針對佢孌童而付諸實行, 如果佢閂埋門自己j, 有鳩人理佢咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞