會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
分分鐘佢上到去都係叫d雛妓

分分鐘佢上到去都係叫d雛妓

哇啊田生係咪想嚇撚死我哋呀
返大陸比1000蚊打飛機果條友

有一千蚊買架單車玩吓好過

Ea
又一例證
若要人不知
唔好咁乞兒
返大陸比1000蚊打飛機果條友

有一千蚊買架單車玩吓好過

Ea

比幼幼打飛機?!
安份守紀做個平凡人重新生活無人理
係要咁高調俾人撚返轉頭
off巴打 快啲backup去高登或連登! 日和開個姣西愛扑野都被人bam左同埋刪哂所有post,你小心啲

唔該大家backup順便archive埋
off巴打 快啲backup去高登或連登! 日和開個姣西愛扑野都被人bam左同埋刪哂所有post,你小心啲

哈哈,開台時候又話lihkg最自由最安全forum,味又係刪post操控討論。日久見人心,大家反省下番去高登,離開連狗同agentcc既淫威之下。
上次都好小心無影名

上得山多!
P283286@gmail.com...

https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

當時我已經起過佢底,不過只係純粹貪得意睇吓whois搵唔搵到佢啲個人info
P283286@gmail.com...

屌!強姦犯都厚臉皮到開po講
依條友居然會俾人起到底

果然就算幾聰明嘅人都好都會有蠢嘅一日

其實佢刪咗佢張單個英文名咪冇事囉

佢根本唔怕自爆 不知幾想上位

而家出嚟開返個你問我答啦
求其google/查whois已經起到佢底,太易玩了。
依條友居然會俾人起到底

果然就算幾聰明嘅人都好都會有蠢嘅一日

其實佢刪咗佢張單個英文名咪冇事囉

佢根本唔怕自爆 不知幾想上位

咁撚威, 食飯廿隻雞翼呢
個post好爆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞