會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
邊個話佢坐過沙咀?佢好似係坐赤柱定壁屋架喎

當時高登佢開你問我答果陣有追post 仲記得佢好似話係因為同咩公司炒大鑊犯商業罪案坐

田少鍾意扮高IQ高學歷商業罪犯

呢樣又係,成日扮天才暗示話自己iq高。
話自己坐監做iq心理test之後做左研究個案。

之後見到佢係咁sell個咸網 仲要同囚果期 人地出你問我答佢又答埋一份

如果係真係商業罪案坐 出到黎都可以包容 但搞細路女真係唔撚得
又一個屈毛黨員下台

蓋ching你點睇呢條人渣既所作所為?

冇 見佢平日牙盞盞亂咁話人五毛 原來係人渣一名

佢係屈毛黨黎?
好少見,可能Block左
邊個話佢坐過沙咀?佢好似係坐赤柱定壁屋架喎

當時高登佢開你問我答果陣有追post 仲記得佢好似話係因為同咩公司炒大鑊犯商業罪案坐

田少鍾意扮高IQ高學歷商業罪犯

呢樣又係,成日扮天才暗示話自己iq高。
話自己坐監做iq心理test之後做左研究個案。

咁孌童入去 一定有人跟有人做case study 既
我覺得最恐怖係一個咁嘅人仲有咁多人走出嚟撐, 真係咩人都有fans呀.

打手好易請特別佢同連狗係一伙。好似tvb姐仔楊思琦,之後出post扮慘,講到自己好正面就又有人buy
有相未?開佢樣啦屌!等d細路女小心d
https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del

一早話好人好姐唔會撐A先生
有相未?開佢樣啦屌!等d細路女小心d

有啦,上面有
個陣我同囚post都講過,連登仔見人坐過監就當英雄,個個係度支持佢都唔知做乜鳩
又一個屈毛黨員下台

蓋ching你點睇呢條人渣既所作所為?

冇 見佢平日牙盞盞亂咁話人五毛 原來係人渣一名

佢係屈毛黨黎?
好少見,可能Block左

佢都算積極屌波台一員

原來我地屈毛黨D 成員係咁
影衰哂
以前靠我地屌波台班五毛
個陣我同囚post都講過,連登仔見人坐過監就當英雄,個個係度支持佢都唔知做乜鳩

依家跟風既情況好嚴重!
做多幾次backup
事情發展一定會係隻狗兇人話出律師信
跟住連囝果斷del po ban人

之前我開post狙擊佢
連登仔話我有問題
點知連登仔d眼光咁撚正,捧邊個邊個就仆街

其實班屈毛黨有邊個正常
個個都高登班熱毛咁
而家去食飯,食完返黎應該post2
留名睇del post
孌童仲要出手搞人真係死20萬次都唔夠
推到佢仆街
https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del

一早話好人好姐唔會撐A先生

屌那星公屋仔黎 佢話自己好有錢wo

冇記錯你入息資產唔過五萬都仲可以住公屋, 有錯請屌
而家去食飯,食完返黎應該post2
留名睇del post

同連狗死過
做多幾次backup
事情發展一定會係隻狗兇人話出律師信
跟住連囝果斷del po ban人

email律師信,不了。
高登係屎,呢度係十舊屎。
亂刪post,講大話。初時搶光環又點又點,時間證明一切。
從佢既 post 睇得出佢未醫好佢個病

唔好覺得佢去叫雞等於自我發洩就唔會再犯

佢出既post或者回應都大量同性有關

顯示佢都仲係滿腦子色情東西

同埋你點知佢去叫雞唔會叫人扮學生?

不過始終無證據,只有繼續觀察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞