會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
一早block柒左
原來係變態
LM
啲咁嘅仆街真係好想睇佢仆街
發現呢個post 推唔到上熱門

咁可以無聲無息del,你識條鐵咩

連囝大義滅親
傳話連狗同孌童犯係生意伙伴真唔真呀
仆街個街 孌童搞細蚊仔都有撐
班人無良知架

連囝大義滅親

風頭火勢未del住姐
之前有條友 好似開左個咸網 ?

係咪佢 ?

連尼住個樣都變變地態

扮耶撚搞主日學D女
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

睇醫生啦屌你老母

黃海卓?
條友吹到自己 依家 四五皮一個月 , 仲要無乜野做

條友吹水吹到

乜野獄中自學法律成功幫自己減刑

D語氣扮晒高學歷高IQ專業人士咁

好似自己日日出入中環坐跑車

原來只不過係......

網上一切都是假的

不嬲網上成日自吹自擂果D都係垃圾

條友吹水吹到

網上一切都是假的

搞咁耐仲住緊公屋

富戶
果時佢個個post我都屌佢死監躉
第一個post果時我質疑佢成班護主犬黎圍我
坐監仲要咁撚威 仲要戀童
有妻仲成日番大陸叫雞
果時佢個個post我都屌佢死監躉
第一個post果時我質疑佢成班護主犬黎圍我
坐監仲要咁撚威 仲要戀童
有妻仲成日番大陸叫雞

就算唔係搞細路女, 死監躉有咩好吹奏呀
成班ON9仔

條友吹水吹到

網上一切都是假的

搞咁耐仲住緊公屋

富戶

諗起之前狙擊公屋富戶嗰位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞