會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
睇 AgentCC 出過既 post , 啲 replies

根本坐完監毫無悔意

性慾 仲越嚟越旺盛 越嚟越失控 ...

依條仆街應該終身監禁啦

有死刑就更好
美國公司。。
多撚餘, 正常男人都鍾意搞細路女架啦, 自己唔敢做就歧視有吉屎嘅人. 同屌鳩啲飛雞罷工一樣咁肉酸.

不要以己度人
而家好多繁體字av 網都係佢開

拎人browsing records賣+廣告賺錢

仲有搞hosting services都係

P.S.一早睇佢唔順眼 死監躉

有邊d

同問,同埋點預防?

我想喺度問吓,
有邊個真係俾咗錢租佢個web hosting
俾錢嗰到冇得亂作個人資料卦

好彩冇 sign up 唔係唔知自己資料會畀人點用
1001...
呢下直爆好應
多撚餘, 正常男人都鍾意搞細路女架啦, 自己唔敢做就歧視有吉屎嘅人. 同屌鳩啲飛雞罷工一樣咁肉酸.

屌你老母第日你d仔女比人搞你係咪要比返封禮是人呀
坐左監咪負出左代價囉 仲想點?
佢冇再犯冇得再拉架wo

追下post啦
坐完監出到黎先吹水話自己犯it野
比對家公司害 要自己研究法律去自辯
講到自己幾正氣
仲有出番黎死不悔改 仲猛出孌童post
有老婆又去叫雞

佢老婆都係雞黎架咋

真係雞果隻
準備開2
記住連埋所有資料

不要以己度人

屌7歲細路

咁都屌得落嘅真係應該要死刑
淨係呢個post都已經搵到幾個孌童癖嘅變態佬,巴打開新post整合果陣唔該cap低埋佢地
佢識好多人
你小心d

驚西咩,係勁唔洗入去坐啦。
條友跟本有問題成撚日睇飲食台開埋叫雞打飛機post
香港戇鳩協會個鴻福郎都係袁十一坐監

吓 認真?
會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監(2)
https://lihkg.com/thread/387409/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞