會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
被佢害過既人 留名跟進 曾經希望佢會改過 可惜

認真?!

認真

件事對你心理有冇咩影響

放底咗未?
依條友居然會俾人起到底

果然就算幾聰明嘅人都好都會有蠢嘅一日

其實佢刪咗佢張單個英文名咪冇事囉

田少雄話:咩呀 我而家出返黎行得正企得正 靶都受過啦

唔通仲會怕你哋班撚樣 起底? 真名咪真名囉
唔記得點解blocked 左佢
其實人地隔咗十年冇再犯啦 都有心改過嘅
佢淨係靠av網搵錢 唔洗大公司請
咁你起底都影響唔到

利申:極厭惡孌童
但香港冇死刑又冇真正終身監禁/隔離
可以點

ching 講大話死全家喎

賣盤見到又可以再相好
話點解要追擊果啲都痴撚線
屌你老母非禮個七歲小朋友
係鳩咁咦坐四年就當洗底再嚟過吖?

屌你老味之前重鳩吹話自己係犯經濟罪
分分鐘依家份工都係扮無案底/唔係衰性罪行

唔係真係心理有問題點撚樣會對七歲小朋友有性衝動吖?
點撚解成日去幫襯深圳飛機場?
因為屌唔落成年人只可以幻想小朋友嚟打飛機

唔係話幫佢,係覺得你講野好有問題
案底?有案底叫洗底
扮到的話,咁留案底嘅用途係邊?
你只能夠話佢老細唔介意
佢識好多人
你小心d

識你老母呀我 正一on9仔
咁你咪去幫人擺脫陰影囉
追咩擊?
香港戇鳩協會個鴻福郎都係袁十一坐監

認真?!

認真

件事對你心理有冇咩影響

放底咗未?

認真?!

認真

件事對你心理有冇咩影響

有冇指插你個西或者手指捽你個西?

有冇手指捽lin?有冇陽具抽插陰道?

有冇射精
佢當時廿八歲係點入到沙咀
唔係少年監獄黎架咩?

話撚左你啲連登會員架 唔好撚信佢 當時套戲又上映,佢又出post邊有咁撚0岩啊?哥哥 佢以前係舊登出名臭朵,係成人台做打手宣傳過佢條毒av網

堅架😂你試下google佢個名
佢用真名上網.......

加多句 佢用真名上網+有相+自爆
監又坐過 性罪行僱主實查到
但依家又唔知撈咩咁疊水
所以再爆啲乜都嚇佢唔到

都係,佢仲話自己結左婚,唔知佢老婆 知到agentcc 成日去水立方叫雞同搞過細路女,會唔會覺得想嘔 衰性罪行搞女人已經係仆街,仲要搞細路女

佢係其他post講過老婆欠咗佢
要用一生黎償還
應該唔會介意

佢識好多人
你小心d

識你老母呀我正一on9仔

論標點符號的重要性
收皮啦呢條仆街
之前扮撚哂野係成人台狂sell佢個咸網頁
又話無廣告又順又盛
比某巴打踢爆個網會背景開程式偷資料之後
就話個網係個fd開

過翻左去高登個面被 高登仔撚緊狗啦,條友係高登已經被人話係厹

樓豬都話有google cap圖吖
你無證無據講乜都得架喎
The offences had two common features. In each case the applicant pretended to be a police officer investigating criminal offencesand in each case he approached a young girl or girls (aged approximately between 7 and 12 years old) and, ostensibly in furtheranceof a criminal investigation, took them into or towards a room in a Church complex. In the 1st case he took an 11-year-old girl into the room. He told her she was suspected of having stolen something. He then indecently assaultedher by fondling her upper body outside her clothes and by touching her under her skirt but outside her underpants.

切左人渣條撚啦,正一仆街冚家鏟!
收皮啦呢條仆街
又話無廣告又順又盛
就話個網係個fd開

其身不正既仆街
真心睇唔到佢改乜柒過先身
連登真係好多小朋友
見佢搵幾皮野就當神咁拜
變童都話無野好正常
出晒黎護主好嘔心
7, 9, 11, 12歲,小朋友都唔放過,呢d真正人渣有報應未?
收皮啦呢條仆街
又話無廣告又順又盛
就話個網係個fd開

終於有實質啲嘅嘢
樓上係咁話陰影唔通你開完個post啲陰影就消失左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞