會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
煩到

開口埋口呢個呢個老闆點點點
果邊果個老闆咁咁咁

以為自己係邊位
其實都幾慘,佢走出陰影轉過頭又因為以前衰左既事影響而家,永遠都翻唔到身

咁d細路女呢?屌你老母!
被佢害過既人 留名跟進 曾經希望佢會改過 可惜

我都係其中一個

你認真?!?! 你果單係搬左上庭審果單???
田生白白淨,面長長,唔算肥,都呃得吓女喎。
講多句 NACX 都關佢事 人在日本 潛先!

什麼意思?你話佢害過你?係呃錢定利用你?定還是本身想害人?

明曬,na cx upload圖網agentcc有份,同埋有個post講lihkg有每月提供資金俾佢營運。即係同連尼住係同一伙人,有可能呢到都係有agentcc提供infra support俾連。

一個孌童,一個陰險食左高登,兩個都係唔認數。好噁心。

其實都幾慘,佢走出陰影轉過頭又因為以前衰左既事影響而家,永遠都翻唔到身

咁d細路女呢?屌你老母!

走出陰影你會唔會用左詞語啊,哥哥,受害人就係走出陰影

你快手過我
又話自己坐十幾碌
唔怪之得問佢點解去小攬唔講喇
原來係衰摸閪入去
又話自己入面幾好幾多福利
你衰摸閪你入去唔比人打都偷笑喇
護航嗰幾個係唔係孌童?
究竟咩人先會幫佢?

你快手過我

sor9巴打
X: 孌童犯
V: 戀童犯
護航嗰幾個係唔係孌童?
究竟咩人先會幫佢?

話唔定同agentcc同一間公司呢
小心炒車
小心炒車

冇車炒
一日強姦犯 一世都係強姦犯

走唔甩架

ps.前提係無起錯人

咁佢又冇強姦
非禮啫

係冒警然後非禮7、9、11、12歲的小朋友
做多幾次backup
事情發展一定會係隻狗兇人話出律師信
跟住連囝果斷del po ban人
其實我都想搞細路女,不過毒男冇膽,亦冇機會埋細路女身

佢冒警,你係咪跟?

今日有對夫婦跳樓,你係咪跟?

9唔搭8,語無倫次,完全睇唔到有乜因果關係或者邏輯關係,答非所問咁

佢冒警再搞小朋友呀,不過你條偷拍撚有西logic咩
你仲未畀人笑夠呀?
好似係國師之友黎喎
癡撚線
人渣
留名跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞