會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
係舊登果陣仲話英雄莫問出處果個,好記得,仲係咁sell個av網,原來咁仆街既
邊個話佢坐過沙咀?佢好似係坐赤柱定壁屋架喎

當時高登佢開你問我答果陣有追post 仲記得佢好似話係因為同咩公司炒大鑊犯商業罪案坐
哇屌 孌童
仲搞成幾個細路

禽獸
係舊登果陣仲話英雄莫問出處果個,好記得,仲係咁sell個av網,原來咁仆街既

並不適用於性罪犯

並不適用於性罪犯

夠膽死自稱英雄

並不適用於性罪犯

夠膽死自稱英雄

敢去搞鳩啲冇反抗能力嘅細路=英雄
好撚野
有兩個fd住呢橦
出黎啦人渣,夠敢搞細路女唔夠膽面對我地?
唔怪得唔介意自己老婆係雞啦
原來自己都係仆街黎
佢識好多人
你小心d

識你老母呀我正一on9仔

論標點符號的重要性

隔左空格啦on9仔
屌你老母 殺人都未必係仆街 但搞細路女就一定死仆街 入返去炒飯啦屌你
邊個話佢坐過沙咀?佢好似係坐赤柱定壁屋架喎

當時高登佢開你問我答果陣有追post 仲記得佢好似話係因為同咩公司炒大鑊犯商業罪案坐

田少鍾意扮高IQ高學歷商業罪犯

呢樣又係,成日扮天才暗示話自己iq高。
話自己坐監做iq心理test之後做左研究個案。
我覺得最恐怖係一個咁嘅人仲有咁多人走出嚟撐, 真係咩人都有fans呀.
我覺得最恐怖係一個咁嘅人仲有咁多人走出嚟撐, 真係咩人都有fans呀.

果d分身黎,一睇就知
依條友居然會俾人起到底

果然就算幾聰明嘅人都好都會有蠢嘅一日

其實佢刪咗佢張單個英文名咪冇事囉

佢根本唔怕自爆 不知幾想上位

咁撚威, 食返廿隻雞翼呢

https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del
好心寒
又一個屈毛黨員下台

蓋ching你點睇呢條人渣既所作所為?
https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5956013&&page=1

牙祖當年都冇del comments,依家就即管放長雙眼睇吓連囝會唔會淆底del

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞