會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
Lm
果時佢個個post我都屌佢死監躉
第一個post果時我質疑佢成班護主犬黎圍我
坐監仲要咁撚威 仲要戀童
有妻仲成日番大陸叫雞

班細蚊囝真係信佢盗海豪情主角

睇得d superhero戲多,戀童撚100%會重犯 下次唔止非禮,直接強姦
有妻仲成日番大陸叫雞

睇得d superhero戲多,戀童撚100%會重犯 下次唔止非禮,直接強姦

姦細路女要坐1世, 係就快啦喂
有妻仲成日番大陸叫雞

姦細路女要坐1世, 係就快啦喂

田仔呢個Album

calling FBI
小心連狗借d依話有cp del post,條賤種乜撚都做得出
唔怪得條撚樣專上大陸玩細路啦
睇佢d相 佢以前識果d學生妹應該都係玩魔術呃返黎
都算喇 唔係細路女
但唔知佢有冇去d公園仔 呃細路女話表演魔術
都算喇 唔係細路女

妹妹,哥哥有支魔術棒識變大架
有妻仲成日番大陸叫雞

就算唔係搞細路女, 死監躉有咩好吹奏呀
成班ON9仔

因為成班無撚腦
人云亦云
唔識去質疑 人地吹咩就信到十吹十
一早block撚柒左呢條撚樣
估唔到條友咁撚變態 好不安
有妻仲成日番大陸叫雞

就算唔係搞細路女, 死監躉有咩好吹奏呀
成班ON9仔

因為成班無撚腦
人云亦云
唔識去質疑 人地吹咩就信到十吹十

有腦就唔會玩網絡紅衛兵玩批鬥啦
班護主犬好撚恐怖 孌童搞細路女都可以合理化
整個upload圖server方便放cp圖
快d同連狗一齊死撚左佢啦
班護主犬好撚恐怖 孌童搞細路女都可以合理化

連登真係好撚多細佬仔
呢單嘢又要記抵喺香港網絡大典
呢個閪壇愈黎愈污煙瘴氣
Lm

蔣狗
呢啲仆街就要貼街招啦
都算喇 唔係細路女

報警果單係11歲

被人拉果幾單就話係冒警呃細路姐
但唔知有冇d 冇俾人揭發既
你知啦細路仔應該會好容易俾魔術氹咗去
而佢又算識玩 佢氹得學生妹 冇理由唔氹埋細路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞