會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
唔怪得早排有個人衰左CP
條友仲約人出去飲野講佢d坐監經驗談
原來大家都係衰類似既野(對上開post 果個好似正常好多,起碼無真係對細路郁過手)

搞細路-10000000000000000000000000分
細路女又點?邊個唔中意幼女先?
佢衰斷正柒左姐
支持agentcc巴打
孌童真係變態到爆
貼下街招表揚下傑出會員啦不如
好仆街,細路女都搞
你地唔敢做所以狙擊人
戰術好成功 叫左班假膠出黎

無乜人繼續注意戀童非禮犯
班大愛撚入晒黎未
連囝同隻狗而家都mon緊po
緊係唔會即時del
暴動都似
等你訓左 再del 第二日記得既人少d麻
唔好唔記得連囝可以del 所有紀錄
唔單指一個po

係,上次有人集資個post都冇哂所有record!

緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

咁大家點解總要係到?專制同陰險過高登咁多

因為舊ac俾牙祖bam咗
就算我有後備ac又點喎
唔係叫 power_off 有意思咩
嗰幾百杯酒 molamola
緊係唔會即時del
暴動都似
唔單指一個po

咁大家點解總要係到?專制同陰險過高登咁多

因為舊ac俾牙祖bam咗
就算我有後備ac又點喎
唔係叫 power_off 有意思咩
嗰幾百杯酒 molamola

有早知冇乞衣
而家好多繁體字av 網都係佢開

拎人browsing records賣+廣告賺錢

仲有搞hosting services都係

P.S.一早睇佢唔順眼 死監躉

有邊d

同問,同埋點預防?

我想喺度問吓,
有邊個真係俾咗錢租佢個web hosting
俾錢嗰到冇得亂作個人資料卦
有相未?

真係要起底,睇下d變態佬咩樣
田生白白淨,面長長,唔算肥,都呃得吓女喎。

幅相邊到黎?

google打田少雄, 第一張就係

https://get.google.com/albumarchive/110766364975201778040/album/AF1QipNRaaUDyAvx1dhEB7RgcRHo2o5m4Nk3IKkYaLUO

呢個?好多同細佬女影既相
個陣我同囚post都講過,連登仔見人坐過監就當英雄,個個係度支持佢都唔知做乜鳩

細蚊仔連監躉都崇拜
個陣我同囚post都講過,連登仔見人坐過監就當英雄,個個係度支持佢都唔知做乜鳩

細蚊仔連監躉都崇拜

連狗垃圾耶撚都祟拜啦
人地都坐完監啦 仲搞人做咩
比個機會人自力更生啦
田生白白淨,面長長,唔算肥,都呃得吓女喎。

幅相邊到黎?

google打田少雄, 第一張就係

https://get.google.com/albumarchive/110766364975201778040/album/AF1QipNRaaUDyAvx1dhEB7RgcRHo2o5m4Nk3IKkYaLUO

呢個?好多同細佬女影既相

好嘔心
監躉 耶撚 地產狗 都可以喺連登咁受歡迎

細蚊仔連監躉都崇拜

連狗垃圾耶撚都祟拜啦

佢好似係SunnyVision Limited做野既
連登幕後班人好撚可怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞