會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
收皮啦呢條仆街
之前扮撚哂野係成人台狂sell佢個咸網頁
又話無廣告又順又盛
比某巴打踢爆個網會背景開程式偷資料之後
就話個網係個fd開

佢識好多人
你小心d

頭先部iPhone crash左一下
有冇咁神通廣大?
btw 不嬲覺得條友好煩
係咁做打手個網又無野睇
on99咁又學人扮大袋

而家知道呢單野仲衰
完全係網上世界呃呃騙騙搵飯食
衰搞細路仲要咁高調大話cum大話
被佢害過既人 留名跟進 曾經希望佢會改過 可惜

認真?!

認真

件事對你心理有冇咩影響

冇 我係男

由識佢第二個月知佢份人衰 佢害我個件事 只係令我感到少左幾個所謂朋友 多左收入

佢地而家都應該返住工睇緊POST 網上世界叫左佢地都要小心

比佢屌到最後我都叫佢儲多幾個錢 但佢仲同我講「關你撚事」

曾經既朋友 今日只係過路人

人地話佢改過 你地就放過人啦 佢話佢成世都冇仇人的
連登真係好多小朋友
見佢搵幾皮野就當神咁拜
變童都話無野好正常
出晒黎護主好嘔心

有無諗過佢地其實好撚想做attention seeker
先不斷咁講野
無道德既撚樣都唔需要當佢地為人咁對待
收皮啦呢條仆街
之前扮撚哂野係成人台狂sell佢個咸網頁
又話無廣告又順又盛
比某巴打踢爆個網會背景開程式偷資料之後
就話個網係個fd開

終於有實質啲嘅嘢
樓上係咁話陰影唔通你開完個post啲陰影就消失左咩

見佢咁仆街太憤怒追擊下,要唔要你approve
坐完監,已經受左應得嘅懲罰啦喎
被佢害過既人 留名跟進 曾經希望佢會改過 可惜

認真?!

認真

件事對你心理有冇咩影響

冇 我係男

由識佢第二個月知佢份人衰 佢害我個件事 只係令我感到少左幾個所謂朋友 多左收入

佢地而家都應該返住工睇緊POST 網上世界叫左佢地都要小心

比佢屌到最後我都叫佢儲多幾個錢 但佢仲同我講「關你撚事」

曾經既朋友 今日只係過路人

人地話佢改過 你地就放過人啦 佢話佢成世都冇仇人的

害完人話自己無仇人。。。

坐完就=洗底=無事?
希望你第時個女比佢搞

連登毒撚淩駕法律
佢而家仲有整過咩mythisavsuper,淨係識做copycat
之前仲係咁係坐監post講幾唔人道,原來係咁

連登毒撚淩駕法律

屈蛇真係雙重標準到

連登毒撚淩駕法律

屈蛇真係雙重標準到

保安仔係咁上下

連登毒撚淩駕法律

屈蛇真係雙重標準到

法律係唯一標準
講多句 NACX 都關佢事 人在日本 潛先!
Google search 佢中文名,第二條link (YouTube

https://www.youtube.com/user/p283286

close撚左,懷疑佢mon緊post

連登毒撚淩駕法律

屈蛇真係雙重標準到

保安仔係咁上下

柒到連自己個名都唔敢認

坐監只係法律上為佢嘅行為承擔後果唧, 晌社會其他層面對佢嘅行為都係接受唔到架喎, 況且外國處理依啲性罪犯除咗坐監仲要另外監察, 咁剩係坐監係咪一個足夠嘅處理方式呢?

一個性罪犯高調講自己幫襯不道德交易, 其他人擔心都係理所當然.
一日強姦犯 一世都係強姦犯

走唔甩架

ps.前提係無起錯人
唔怪得條友成日幫住d性罪犯
原來衰過

唔明佢地邏輯 香港戀童同戀腳一樣唔犯法
條友犯既係非禮
就算覺得戀童就係十惡不赦 仍然唔犯法
況且我唔認為戀童就係天理不容
一日強姦犯 一世都係強姦犯

走唔甩架

ps.前提係無起錯人

咁佢又冇強姦
非禮啫
Google search 佢中文名,第二條link (YouTube

https://www.youtube.com/user/p283286

close撚左,懷疑佢mon緊post

咁直接承認左係佢黎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞