會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike

無意中睇到個post
做多幾次backup
事情發展一定會係隻狗兇人話出律師信
跟住連囝果斷del po ban人

狙擊黎做咩

到底他又做了什麼嗎?
另外,呢條友係 18deny 網主
曾經比好多人屌佢個網有毒
突然有班護戀童既ac 出現
好唔平常
成件事背後應該幾撚大勢力
講多句 NACX 都關佢事 人在日本 潛先!

什麼意思?你話佢害過你?係呃錢定利用你?定還是本身想害人?

明曬,na cx upload圖網agentcc有份,同埋有個post講lihkg有每月提供資金俾佢營運。即係同連尼住係同一伙人,有可能呢到都係有agentcc提供infra support俾連。

一個孌童,一個陰險食左高登,兩個都係唔認數。好噁心。

大家記唔記得呢到網頁初時個domain係 lihkg.na.cx。連狗同agentcc係有合作關係。連狗搵agentcc搞呢到infra,記得開台之前段時間agentcc係telegram既it狗group話有巴打搵佢傾生意喇。貼左張唔見樣圖。

總有洪生講過自己做過援交小姐agent(所以網名叫agentcc),唔怪之得之前ptgf post會俾人無情白事刪除。
垃圾死變態
扮專家
田生白白淨,面長長,唔算肥,都呃得吓女喎。

幅相邊到黎?

明曬,na cx upload圖網agentcc有份,同埋有個post講lihkg有每月提供資金俾佢營運。即係同連尼住係同一伙人,有可能呢到都係有agentcc提供infra support俾連。

大家記唔記得呢到網頁初時個domain係 lihkg.na.cx。連狗同agentcc係有合作關係。連狗搵agentcc搞呢到infra,記得開台之前段時間agentcc係telegram既it狗group話有巴打搵佢傾生意喇。貼左張唔見樣圖。

總有洪生講過自己做過援交小姐agent(所以網名叫agentcc),唔怪之得之前ptgf post會俾人無情白事刪除。

突然有班護戀童既ac 出現
好唔平常
成件事背後應該幾撚大勢力

係,一定係五毛分化本土

幅相邊到黎?

google打田少雄, 第一張就係

幅相邊到黎?

條女係肥肥 look ,not 幼幼 look

連狗都係人渣!

番高登喇大家。高登infra差都好過呢度妖氣沖天。

https://who.is/whois/on9.hosting

power off 巴打繼 block 連登廣告後又一豐功偉績
分分鐘佢上到去都係叫d雛妓

幅相邊到黎?

條女係肥肥 look ,not 幼幼 look

條女係佢老婆,原本做雞架
個傻閪沉左船,娶撚左佢

我聽街口掃地個阿嬸講既
off巴打 快啲backup去高登或連登! 日和開個姣西愛扑野都被人bam左同埋刪哂所有post,你小心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞