會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

1001 回覆
1368 Like 15 Dislike
果然同連狗群埋果班都無好人
樓主留TG傾個計?

睇佢d相 佢以前識果d學生妹應該都係玩魔術呃返黎
都算喇 唔係細路女
但唔知佢有冇去d公園仔 呃細路女話表演魔術

報警果單係11歲

被人拉果幾單就話係冒警呃細路姐
但唔知有冇d 冇俾人揭發既
你知啦細路仔應該會好容易俾魔術氹咗去
而佢又算識玩 佢氹得學生妹 冇理由唔氹埋細路

氹左唔知姐,班細路細個比人搞唔敢出聲,好似linkin park個主音咁細個比人搞,40歲都放唔低先去自殺

佢私底下都唔少仆街野啦
未比人爆出黎姐

好有經驗

好有經驗

仲感覺到少少佢對社會既控訴

好有經驗

睇佢d相 佢以前識果d學生妹應該都係玩魔術呃返黎
都算喇 唔係細路女
但唔知佢有冇去d公園仔 呃細路女話表演魔術

報警果單係11歲

被人拉果幾單就話係冒警呃細路姐
但唔知有冇d 冇俾人揭發既
你知啦細路仔應該會好容易俾魔術氹咗去
而佢又算識玩 佢氹得學生妹 冇理由唔氹埋細路

氹左唔知姐,班細路細個比人搞唔敢出聲,好似linkin park個主音咁細個比人搞,40歲都放唔低先去自殺

chester
孌童真係要閹
危險人物

好有經驗

直頭冇悔意啦
班護主撚仲話咩受到應得既懲罰

好有經驗

直頭冇悔意啦
班護主撚仲話咩受到應得既懲罰

佢最近仲不停開cp風化post 又keep住儲變態野
全完監條癮仲深左

起一起底睇番佢以前d post
真係毛管棟
講真係網絡世界 唔通真係要將所有私事如實相告比你地聽
條撚樣搵到兩個錢,依家上大陸咪一樣搞靚妹,只係上面無皇管
講真係網絡世界 唔通真係要將所有私事如實相告比你地聽

報左驚先出post嘛 佢電腦肯定儲落大把cp野
依家俾佢有機會走甩鳥
發現呢個post 推唔到上熱門

咁可以無聲無息del,你識條鐵咩

連囝大義滅親

風頭火勢未del住姐

唔敢講,留意住

我覺得連仔都食緊花生
屌 咁撚變態
高登果陣仲追哂佢D post, 講自己係入面又睇法律書又剩咁
仲覺得好勁要學下野...點知原來係個搞細路女既人渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞