摩天輪現營辦商:另建需時20個月

823 回覆
662 Like 3 Dislike
一拍兩散,連地基都整走埋

地基要點整走
有冇工程巴打分享下

起左支樁出黎

起樁無咩可能, 分分鐘仲貴過打樁, 根本無人會咁做, 都唔知搵咩人去做, 因未聽過有有呢種工程
請豐臣秀吉啦屌

原來已經收左六個月上期

成件事鬼到爆
個垃圾5毛專家係到講乜鳩起個輪好快可以起好,
呢個都唔係重點,
如果新買家真係會自己起, 就一早會叫Swiss快手拆左佢,唔好阻住哂啦,
依家佢係到拖拖拖, 擺到明有問題啦.
順便起過大d
本身人地好俾心機經營,點知一野推倒重來

拍場戲
唔小心炸左佢
攞塊地起樓好過
拍場戲
唔小心炸左佢

講定聲幾時,值得一睇
拍場戲
唔小心炸左佢

講定聲幾時,值得一睇

我琴日發夢夢到

唔好拉我

人地拍片用特技,我地用真野,好迫真
拆左佢再炸爛塊地啦
對d仆街唔洗咁好人
點解旅發局主席到依家都仲未浮出水面
點解旅發局主席到依家都仲未浮出水面

幾大都深潛啦
點解咁多人幫住現有果間Swiss AEX
新既暫時未知忠定奸, 無謂咁快落定論

現有果間係無通知, 無通告下突然停運, 停運當日無人知, 無發通告, 網頁無提過暫停
仲有人拎住有效期去到8月尾既飛想去
唔通佢SwissAEX 無責任通知/通報各客戶, 有關政府部門架咩
話拉閘就拉閘, 咁都唔覺得現時呢間野做法奇怪架咩

大家分清楚究竟係邊個脅持緊遊客/政府/港人先

全國最大的五毛集團 上線啦
拍場戲
唔小心炸左佢

講定聲幾時,值得一睇

我琴日發夢夢到

唔好拉我

人地拍片用特技,我地用真野,好迫真

變型金剛果時應該咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞