[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Nsp 用舊筆會唔會有啲咩問題
舊筆同新筆有咩分別 請問

用NSP千奇唔好用舊筆
新筆accuracy, latency都大幅改善

新筆貴到死 邊到買得平除左大學優惠

貴三舊水姐 寫落爽好多

屌幾時有黑色貨呀
Sp4 用唔到新筆咩?個sales死都話唔得

Support啲嘢少啲囉

不過話說今日諗住去買
個sales啲口吻好似好唔想我咁
係咁話m3 4GB ram好慢連機都開唔到又乜又物
我話我已經睇話哂review其實夠用
佢就問我點解唔買nsp i5 8gb果部
結果我冇買

Sp4 用唔到新筆咩?個sales死都話唔得

Support啲嘢少啲囉

不過話說今日諗住去買
個sales啲口吻好似好唔想我咁
係咁話m3 4GB ram好慢連機都開唔到又乜又物
我話我已經睇話哂review其實夠用
佢就問我點解唔買nsp i5 8gb果部
結果我冇買

PRO 4 i5版 , 省電模式都 3分鐘跌1% 電係咪正常?
只係開住螢幕 無做任何野
我有OFFICE365個人板一年想放
$350
早排買部HP佢咁岩做緊PROMO送

$350

win app冇得破解,
btw,都係俾一次錢je
$350

win app冇得破解,
btw,都係俾一次錢je

咁唯有睇佢會唔會有特價
$350

adobe reader有得寫野 但係冇咁順
onenote可以揀import pdf, 佢會自動將每頁變圖放入去
$350

onenote可以揀import pdf, 佢會自動將每頁變圖放入去

Adobe reader寫野係唔係要買左先得?
淨係上網睇過 pdf到print揀返one note,但好麻煩 最好都係pdf直接編輯
$350

淨係上網睇過 pdf到print揀返one note,但好麻煩 最好都係pdf直接編輯

我記得唔使
可以試下xodo pdf reader
其實new surface pro m3同i5 係咪相差好遠
其實new surface pro m3同i5 係咪相差好遠

冇風扇其實差唔多
GPU SSD RAM 廢啲
NSP 多唔多人貼mon貼? 寫野有冇影響

支筆會"蝕",好似係
$350

我記得唔使
可以試下xodo pdf reader

THX 試試佢先

冇風扇其實差唔多
GPU SSD RAM 廢啲

如果同ram 其實係咪差唔多

支筆會"蝕",好似係

即係唔貼最好

支筆會"蝕",好似係

即係唔貼最好

其實好難刮花
BTW其實佢D筆幾時有貨
呢兩日上堂好想用
呢兩日上堂好想用

上個星期先試過4隻色有貨
我即刻買左 但唔知幾時又冇曬貨
你試下email subscribe佢個到貨通知
呢兩日上堂好想用

不如問surface laptop幾時有貨
家陣連256 8gb 白金色都冇貨
呢兩日上堂好想用

Laptop好似遲d有齊4隻色
有冇用緊舊pro嘅巴打為左靚而買新typecover用
呢兩日上堂好想用

Laptop好似遲d有齊4隻色

你指ownership定ms online store
問過ownership話冇嘅
岩岩係ownership買咗nsp 部野廿幾號有得攞但枝筆同個type cover要下個月先攞得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞