[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
哈哈哈
大學生ownership價 i5 nsp 買唔買得過?

買得過
而家SP4用Edge周不時都會話個網頁not responding
想問巴打們會唔會遇到咁既情況
有冇人部nsp係冇漏光?我去鋪頭睇嗰啲機都有, 雖然sales係咁話冇
而家SP4用Edge周不時都會話個網頁not responding
想問巴打們會唔會遇到咁既情況

咩網
4gb ram?
有冇人部nsp係冇漏光?我去鋪頭睇嗰啲機都有, 雖然sales係咁話冇

死症
應該十部有九部都係漏
原來屋企附近都有sp4 m3都係$4998
想買surface pro 但睇完呢到有d猶豫,MIIX 又好似未夠好。

其實係咪得豐澤先有
Surface laptop 有冇下一代嘅消息?

第一代我覺得未買得落手,但咁多部最好係佢

夠輕

3:2 screen

Speaker 夠聲

係port太少,多多一個USB c / USB A 都好
想買surface pro 但睇完呢到有d猶豫,MIIX 又好似未夠好。

Eve V?
用左兩個月,想放sp4 i5 128ssd 連筆 cover docking
有無人有興趣

邊間
Surface laptop 有冇下一代嘅消息?

第一代我覺得未買得落手,但咁多部最好係佢

夠輕

3:2 screen

Speaker 夠聲

係port太少,多多一個USB c / USB A 都好

目前冇
應該冇咁快update掛 早兩三個月先出
忍唔到手 返學要用點都要買左先
問題係等極都冇藍色呀

其實係咪得豐澤先有

應該係
唔知點解好似得兇宅勁多m3貨

Eve V?

咩意思巴打

Eve V?

咩意思巴打

Eve v係另一部類似Surface Pro嘅二合一
長期冇貨賣

Eve V?

咩意思巴打

長期冇貨賣

之前都有留意呢個
睇spec唔錯
不過唔知要等到幾耐

https://www.indiegogo.com/projects/eve-v-the-first-ever-crowd-developed-computer-laptop-tablet#/

其實係咪得豐澤先有

應該係
唔知點解好似得兇宅勁多m3貨

咁我搏下附近既兇宅先

Eve V?

咩意思巴打

長期冇貨賣

之前都有留意呢個
睇spec唔錯
不過唔知要等到幾耐

https://www.indiegogo.com/projects/eve-v-the-first-ever-crowd-developed-computer-laptop-tablet#/

Eve v就咁睇spec(特別係port)完全冇得輸
但冇得買=冇用
我想買m7版
無知一問:nsp內置既Microsoft office 要唔要俾錢先用到?
無知一問:nsp內置既Microsoft office 要唔要俾錢先用到?

上淘寶買license account囉
部nsp 用edge 上網用手指scroll 會漂移 但用chrome 又無事 唔係話edge touch 得好過chrome 咩 另外想問而家仲係咪chrome 比edge 食電好多?因為咁我先轉用edge 不過用佢scroll 又咁樣
部nsp 用edge 上網用手指scroll 會漂移 但用chrome 又無事 唔係話edge touch 得好過chrome 咩 另外想問而家仲係咪chrome 比edge 食電好多?因為咁我先轉用edge 不過用佢scroll 又咁樣

點漂法?冇事wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞