[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新筆筆壓係咪用落同舊筆真係差好遠
第一次買app, 點解收多8蚊?

認證你張信用卡

我買完remove左張卡
買左呢部,開左SAVE MODE,又熄左好多野,隻MON較到0%都發現好扯電
幾分鐘冇1%,都唔知點樣用到當初INBOX HP問到既9個鐘
唔知會唔會係因為TOUCH MON關係同埋I5有隻風扇係入面既關係就扯電少少
利申:第一次買手提電腦用

巴打邊度買 有性趣
新筆筆壓係咪用落同舊筆真係差好遠

個IAF差好遠
筆壓既話用落舊機冇分別
nsp 想買個尿袋

有冇話要特定輸出幾v 幾a 咁

有冇推薦?

?

唔知所以問下

咁嘅頭 有尿袋你都唔知點插啦

你要搵嘅點會冇
前幾日先喺 reddit 睇過有人講用尿袋 set 錯電壓燒咗個 surface connect 頭

[quote]新筆筆壓係咪用落同舊筆真係差好遠[/cquote]
個IAF差好遠
筆壓既話用落舊機冇分別

我是因為wacom先一直用pro2(同fd共用,佢要玩csp冇計)

順道繼續收pro2筆
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇
前幾日先喺 reddit 睇過有人講用尿袋 set 錯電壓燒咗個 surface connect 頭

好似好大舊。
咁咪冇左尿袋既意義
終於局住要用 windows 10...

Nsp到手?

Nsp到手?

有機但係冇 type cover
局住要兩日後去多次拎
想問大家用咩套for NSP?

Nsp到手?

有機但係冇 type cover
局住要兩日後去多次拎

其實win10有咩唔好
想問下nsp 藍芽係咪連唔到apple 產品?
完全搜唔到
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇

好似好大舊。
咁咪冇左尿袋既意義

12v入好難唔大舊
琴日忍唔到買左白色筆好撚正

btw drawboard係咪要另外買
我個部要78

NSP唔包drawboard啦?

應該唔包掛
得試用

禁試用
應該就自動會變完整版
因為個license係跟機唔係跟microsoft account

冇wo 佢都係要我比錢先比我開第二個pdf

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇

好似好大舊。
咁咪冇左尿袋既意義

12v入好難唔大舊

係唔係12v 就得

我見小米個高配尿袋聲稱輸出可達12v

我驚日日八半堂到5點半nsp 會唔夠電用
讀IT 學校買nsp i5 256GB $8600好似超抵玩
同macbook掙扎緊
讀IT 學校買nsp i5 256GB $8600好似超抵玩
同macbook掙扎緊

it 就nsp 啦
同macbook掙扎緊

it 就nsp 啦

平到仆街啦
連唔連keyboard筆先
同macbook掙扎緊

it 就nsp 啦

平到仆街啦

分開買 around公價85折
同macbook掙扎緊

it 就nsp 啦

平到仆街啦

筆好似無晒貨 keyboard手感好唔好?
Windows做野打code比較方便?
同macbook掙扎緊

it 就nsp 啦

平到仆街啦

筆好似無晒貨 keyboard手感好唔好?
Windows做野打code比較方便?

Macbook轉哂kb之後個手感完全垃圾
Surface個kb 幾好打落
利申用開青軸

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇

好似好大舊。
咁咪冇左尿袋既意義

12v入好難唔大舊

係唔係12v 就得

我見小米個高配尿袋聲稱輸出可達12v

我驚日日八半堂到5點半nsp 會唔夠電用

未用過小米答你唔到, 要試過先知
因為除左有冇12v之外, 要搵下有冇轉surface connect嘅頭
另外要睇佢夠唔夠電流入, 慢過你用電嘅話根本差唔入

想知嘅咪買返嚟去鋪頭試下
原來我嗰部 nsp i5 256GB 係 shamesung nvme ssd
咁多位巴打好
我本身用開ipad+部舊desktop
近排2部都好似就死咁
自己睇中左nsp i5 8g 256gb
想問下有冇可能一萬蚊連埋筆同cover買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞