[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唉屌 我部m3 sp4用左年半 而家個mon 係撚咁震 郁滑鼠先正常 一唔郁又震 打去問維修剩係同我講3千幾蚊換翻新機

播片個時會唔會?

播影片無事 係靜止就出事

好似冇得搞 google sp4 screen flickering
試下搵ms support問下
各位巴打 最近想買部可以用筆寫notes 嘅機 因為無用開iOS 唔考慮iPad pro
xps 2in1同sp比邊樣比較好?由其是用筆寫方面

Xps 2in1行core m
性能差好多

thanks bro 過多排就去出sp
想請教下sp4原裝包唔包筆? 如果屋企有支普通電容筆可唔可以用,同原裝分別有幾大呀?
想請教下sp4原裝包唔包筆? 如果屋企有支普通電容筆可唔可以用,同原裝分別有幾大呀?

sp4包筆
電容筆好難寫
電容筆係唔係只可以應付普通觸控指令?

sp4包筆
電容筆好難寫

電容筆好似冇palm rejection
我用surface pen會知你用緊筆定touch
所以可以一路寫一路swipe,而且唔使吊住隻手
我就係以前用過電容筆頂唔順先用surface
Update左新win10
見到setting有得連iphone
點連
Update左新win10
見到setting有得連iphone
點連

你click入去會教你連
Surface pro 點樣關mon 但係可以繼續播歌
唉屌 我部m3 sp4用左年半 而家個mon 係撚咁震 郁滑鼠先正常 一唔郁又震 打去問維修剩係同我講3千幾蚊換翻新機

播片個時會唔會?

好似冇得搞 google sp4 screen flickering

Google方法已經試左唔得 Microsoft我打上去問 問佢都係答我無得整要比錢換機 可能唔少人有呢個問題 叫你試個d廢方法都廢事

播片個時會唔會?

Google方法已經試左唔得 Microsoft我打上去問 問佢都係答我無得整要比錢換機 可能唔少人有呢個問題 叫你試個d廢方法都廢事

真係好撚嬲 用得個年半 仲要錫住用 剩係做功課先開 平時屋企又用檯機 咁撚快就壞鳩左
比得我揀多次我一定唔撚買 雖然好輕好方便 但咁既價錢一野壞左連整都無得整

有冇巴打知

播片個時會唔會?

真係好撚嬲 用得個年半 仲要錫住用 剩係做功課先開 平時屋企又用檯機 咁撚快就壞鳩左

喺 reddit 研究過下,應該算係好多人都有依個問題
其實香港有冇人試過消委會?
不過普通保養得一年應該都唔會有咩結果

用原生個播歌app

用原生個播歌app

用spotify有冇方法
比得我揀多次我一定唔撚買 雖然好輕好方便 但咁既價錢一野壞左連整都無得整

一年保養真係好撚少 香港又冇得買microsoft conplete保三年

x2 轉撚番曬 apple 算
雖然仲未壞,希望頂到出年 grad

一年保養真係好撚少 香港又冇得買microsoft conplete保三年

ownership 果班唔係有?

Ownership要加錢,雖然唔貴

點解得ownership先有得買
平時買又貴啲又冇保即係叫人唔好買

點解得ownership先有得買
平時買又貴啲又冇保即係叫人唔好買

我都想知

x2 轉撚番曬 apple 算
雖然仲未壞,希望頂到出年 grad

好撚後灰 我讀埋今年呢兩年grad 本身諗住最少用到兩三年 邊有諗過咁撚化學不特止仲要整都無得整
呢度有無surface book用家?
想買surface book 2,俾啲意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞