[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Surface pro touchmon touch chrome ❌掣 點解冇反應咁奇怪
開機黑mon轉圈圈 點搞
仆街佢D筆返左貨咩 點解我禁左到貨通知都冇收到email

岩岩去睇得白色
本身想同keyboard一樣買藍色
但又唔想再等 反正白色都唔算太核突
但又驚到時後悔 買唔買白色好

隔幾日都會有幾粒鐘係有貨
mon多d個網啦

琴日前日上堂個時都狂check
今日冇check就即刻返貨
咁我check得密d啦
多謝巴打提點
Surface pro touchmon touch chrome ❌掣 點解冇反應咁奇怪

有冇巴打都係咁

我次次一開chrome就黑左 , 要load 2秒先正常返

有冇巴打都係咁

未試過touch個時用chrome 所以唔知
開機黑mon轉圈圈 點搞

轉完未

岩岩去睇得白色

mon多d個網啦

咁我check得密d啦
多謝巴打提點

話說我上星期就係買左藍色

岩岩去睇得白色

mon多d個網啦

咁我check得密d啦
多謝巴打提點

話說我上星期就係買左藍色

上次有貨係 8月30號

岩岩去睇得白色

我 12:30 收到黑色嘅到貨通知
兩點幾 check 係得黑色同白色有貨
可能真係得依兩隻色返咗貨
surface laptop4色齊貨喇
btw 原來教育優惠一樣可以用優惠code
不過我冇

恭喜你呀 終於買到
不過我冇

恭喜你呀 終於買到

巴打買左未
應該過兩日就到貨
遲下出去買舊筆用算
😭NSP有冇人試過較左永不自動睡眠,但唔掂佢一陣就自動睡眠?
尋日落單今日到貨
sb係時代update 1050ti同8代U
然後希望s4借835復出,唔好emmc

m$ 說好的sphone呢
說好的sphone呢
說好的sphone呢
😭NSP有冇人試過較左永不自動睡眠,但唔掂佢一陣就自動睡眠?

不過我冇

恭喜你呀 終於買到

巴打買左未
應該過兩日就到貨
遲下出去買舊筆用算

不過我冇

恭喜你呀 終於買到

巴打買左未
應該過兩日就到貨
遲下出去買舊筆用算

好似係冇得用幾個code
之前9折code同tradein都唔可以一齊
啱啱買左NSP 等送貨, 配件買左mini displayport -> hdmi, 本來諗住買埋轉VGA 既 (駁舊projector) 個store 無貨

想問下係咪出去求其買個 mini displayport 轉 vga 既都會work
啱啱買左NSP 等送貨, 配件買左mini displayport -> hdmi, 本來諗住買埋轉VGA 既 (駁舊projector) 個store 無貨

想問下係咪出去求其買個 mini displayport 轉 vga 既都會work

VGA 正路係買個正常 miniDP 嘅 active adapter 就得
HDMI/DVI 應該就 passive adapter 已經得
如果 MS 咁都唔 support 就叫佢食屎啦
不過我冇

恭喜你呀 終於買到

巴打買左未
應該過兩日就到貨
遲下出去買舊筆用算

教學優惠唔係code黎
我買個陣佢俾我打code 但係我冇
冇得試
上面有巴打話佢上次用埋code就出error
不過我冇

恭喜你呀 終於買到

巴打買左未
應該過兩日就到貨
遲下出去買舊筆用算

教學優惠唔係code黎
我買個陣佢俾我打code 但係我冇
冇得試
上面有巴打話佢上次用埋code就出error

係invalid

VGA 正路係買個正常 miniDP 嘅 active adapter 就得
HDMI/DVI 應該就 passive adapter 已經得

thanks

thanks

我用緊黃金買既mini dp to vga
好似一舊水

thanks

我用緊黃金買既mini dp to vga
好似一舊水

我寧願淘佬中國大牌子都唔買山寨國貨/仲慘過MIC既貨(例如india vitnam
淘寶牌幾唔錯
應該好過一堆不知名牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞