[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
第一次買app, 點解收多8蚊?
搞左咁耐 終於訂左 NSP I5 8G
拖下拖下連keyboard 同筆都無得買

U program?本身想訂藍色keyboard 點知無貨
打去問又話唔知會唔會返貨 點睇

係啊 ownership

本身都想買藍色筆 同新mouse
可能連埋keyboard 係出面搵算

(不過部機月尾先有得拎, 依段時間睇下佢會唔會再返貨)

你邊間?
我嗰部應該後日有得拎,不過普通黑色 keyboard 都要 delay

Hku
27-29 Sep 拎機 (未check 有冇delay
有無人SP4 震mon
而家震到用唔到,仲要過左保養

我都有呢個問題 有時熄機一陣就可以
諗緊點搞 又唔記得左過保未
維修又好似要寄去再等 好煩
琴日忍唔到買左白色筆好撚正

btw drawboard係咪要另外買
我個部要78
買左sp4 m3,建唔建議貼玻璃貼?我上淘寶睇有人話會影響用筆

我冇貼到 個mon好惹塵,其實可以一貼
買左sp4 m3,建唔建議貼玻璃貼?我上淘寶睇有人話會影響用筆

我冇貼到 個mon好惹塵,其實可以一貼

淘左兩塊試下
邊度有現貨新筆買

我都找緊
二手都沒貨
想收番支
注:Surface Pro 2用
邊度有現貨新筆買

我都找緊
二手都沒貨
想收番支

pro 2用wacom
唔用得新筆架wo

我個部要78

NSP唔包drawboard啦?
個type cover成日無反應點搞好 咩方法都試過 重裝埋window都係咁 插朋友部機又用到喎
nsp 想買個尿袋

有冇話要特定輸出幾v 幾a 咁

有冇推薦?
邊度有現貨新筆買

我都找緊
二手都沒貨
想收番支

pro 2用wacom
唔用得新筆架wo

我就係找唔到個支
更加找唔到bamboo stylus feel

地鐵唔係適合工作的地方
咁都跌到筆

我個部要78

應該唔包掛
得試用

我個部要78

應該唔包掛
得試用

禁試用
應該就自動會變完整版
因為個license係跟機唔係跟microsoft account
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下

咁嘅頭 有尿袋你都唔知點插啦
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇
前幾日先喺 reddit 睇過有人講用尿袋 set 錯電壓燒咗個 surface connect 頭
nsp 想買個尿袋

有冇推薦?

?

唔知所以問下

你要搵嘅點會冇
前幾日先喺 reddit 睇過有人講用尿袋 set 錯電壓燒咗個 surface connect 頭

唔係type c 頭咩
有無人部機突然休眠
用用下黑哂
利申 nsp i5 8g
有無人部機突然休眠
用用下黑哂
利申 nsp i5 8g

你set 番休眠時間囉
第一次買app, 點解收多8蚊?

認證你張信用卡
想問下如果surface pen
pair 到,button work, 但筆尖控制唔到
係壞左定要換電
想問下如果surface pen
pair 到,button work, 但筆尖控制唔到
係壞左定要換電

通常係要換電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞