[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
ownership 嗰叏筆變咗黑色
不過我都已經買咗... 唔關我事鳥

變左黑色似乎仲好?
新筆筆壓係咪用落同舊筆真係差好遠

個IAF差好遠
筆壓既話用落舊機冇分別

總計為左IAF而pro4出新筆值唔值
我成日唔夠IAF 而且條曲線好震,筆觸又追唔到手速
新筆筆壓係咪用落同舊筆真係差好遠

個IAF差好遠
筆壓既話用落舊機冇分別

總計為左IAF而pro4出新筆值唔值
我成日唔夠IAF 而且條曲線好震,筆觸又追唔到手速

IAF 應該 bamboo ink 嗰支 dual protocol 仲好呀
ownership 嗰叏筆變咗黑色
不過我都已經買咗... 唔關我事鳥

變左黑色似乎仲好?

有人想買藍色呢好似
有冇咩SOFTWARE係同ONENOTE差唔多功能
但冇咁扯CPU

開住ONENOTE+XODO PDF 做數
已經開左慳電MODE,1個鐘扯成廿%電都夠膽死 成30幾% CPU
成部機好熱把風扇又嘈(係自修室)

但用部機個PROGRM CHECK過粒電又冇野
有冇咩SOFTWARE係同ONENOTE差唔多功能
但冇咁扯CPU

開住ONENOTE+XODO PDF 做數
已經開左慳電MODE,1個鐘扯成廿%電都夠膽死 成30幾% CPU
成部機好熱把風扇又嘈(係自修室)

但用部機個PROGRM CHECK過粒電又冇野

試下nebo
但唔知而家有冇免費
有冇人放pro 4 i5 8gb?
想有保養,3個月到半年都ok

上網見到有人放,但全部冇保養
好擔心中伏
其實多唔多人有痴mon貼?

痴會有咩問題

痴會有咩問題

有D人話會無咁sensitive
type cover 如果壞左買過定出面有得整

一係換一係買
要整就要界開佢
救命 各位巴打打

我部sp4 唔知做咩開左機無畫面
救命 各位巴打打

有冇背光?
有冇試過hold住粒開機制廿秒左右強制關機?
救命 各位巴打打

入唔入到 UEFI setup
Surface laptop 有冇face 解 鎖?
普通文書 得閒用下Lightroom 洗唔洗上8gb ram? 學生價9000左右送mouse office 1年

上8gb啦
ms online store買 有色揀 兩日內到貨 一年保
ownership買有得加錢3年保 冇色揀 十月中先有貨

係咪真係得銀色先送mouse,想買藍色 有冇得同佢針針

藍色用家
應該冇喇 你咪試下即時客服問下 不過9成唔得

一係換一係買
要整就要界開佢

岩岩過左保養期半個月, 頂佢. 已經用左網上教落既方法重裝DRIVER, 部機都detect唔到.

有冇試過入 UEFI disable 再 enable 個 keyboard
宜家百老匯係咪可以買新筆?
宜家百老匯係咪可以買新筆?

可以買但要有貨 幾日返一次貨 一次得2 3枝

一係換一係買
要整就要界開佢

岩岩過左保養期半個月, 頂佢. 已經用左網上教落既方法重裝DRIVER, 部機都detect唔到.

巴打我都係 試過reset部機用得翻 過一排又sense唔到 reset都冇用 唔知點算

一係換一係買
要整就要界開佢

巴打我都係 試過reset部機用得翻 過一排又sense唔到 reset都冇用 唔知點算

清下啲拉觸點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞