[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
邊度買surface pro可以加保
一年保真係唔夠用
一年保真係唔夠用

得ownership可以
一年保真係唔夠用

得ownership可以

edu有無呀咁
早兩日喺百記問xps 13第八代u價錢
i5/8/256 賣$9988
i7版貴$1000
諗唔諗得過?

幾抵玩, 幾耐保?
i7版貴$1000
諗唔諗得過?

幾抵玩, 幾耐保?

一年
i7版貴$1000
諗唔諗得過?

幾抵玩, 幾耐保?

一年

仲要無得加保
不過你可以去凶宅出安心保
i7版貴$1000
諗唔諗得過?

幾抵玩, 幾耐保?

一年

仲要無得加保

始終都係同安心保有别
原廠保啲配件有壞全部換新
google搵唔到surface 4 rumors ?
i7版貴$1000
諗唔諗得過?

幾抵玩, 幾耐保?

一年

仲要無得加保

始終都係同安心保有别
原廠保啲配件有壞全部換新

安心保係保險可以cover哂所有expenses
除左人為
感覺update咗之後冇咁穩定
有一兩次開機黑畫面要reboot
感覺update咗之後冇咁穩定
有一兩次開機黑畫面要reboot

我支筆完全冇反應重開機時藍屏 :(
話說記得將移動熱點打開關上都會藍屏

1709附帶潛在好處係office終於能夠登入番
筆尖套裝 係唔係無分新舊筆?
想淘一套黎玩下
利申 新筆
想淘一套黎玩下
利申 新筆

唉屌 我部m3 sp4用左年半 而家個mon 係撚咁震 郁滑鼠先正常 一唔郁又震 打去問維修剩係同我講3千幾蚊換翻新機
各位巴打 最近想買部可以用筆寫notes 嘅機 因為無用開iOS 唔考慮iPad pro
xps 2in1同sp比邊樣比較好?由其是用筆寫方面
唉屌 我部m3 sp4用左年半 而家個mon 係撚咁震 郁滑鼠先正常 一唔郁又震 打去問維修剩係同我講3千幾蚊換翻新機

播片個時會唔會?
大家點睇 surface book 2 gtx1060
大家點睇 surface book 2 gtx1060

等睇 throttle
想淘一套黎玩下
利申 新筆

有冇link開心share,好多間有賣,驚中伏
想淘一套黎玩下
利申 新筆

有冇link開心share,好多間有賣,驚中伏

上幾頁有條M$ 官方京東 link 可以睇番
各位巴打 最近想買部可以用筆寫notes 嘅機 因為無用開iOS 唔考慮iPad pro
xps 2in1同sp比邊樣比較好?由其是用筆寫方面

Xps 2in1行core m
性能差好多

播片個時會唔會?

播影片無事 係靜止就出事
想問下trade in coupon可唔可以係教育store用?
下代surface pro有冇機會用ryzen mobile
想問下trade in coupon可唔可以係教育store用?

應該唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞