[細底係原罪]M43呢邊報到 (4)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問用pan記嘅巴打,你哋部機有冇壞過?

有,GH1 用到2016年個mode dial 壞左

我部em5ii 買左兩年幾壞左兩次

壞啲咩 我想換

第一次壞左1轉2個制,但個制我平時好小用,唔知點解會壞,第二次係開到機但off唔到

我睇中左佢想換
我部機用左兩年都正正常常冇壞

等下啦,個sensor 如果一樣其實換唔換分別唔大
想問用pan記嘅巴打,你哋部機有冇壞過?

有,GH1 用到2016年個mode dial 壞左

我部em5ii 買左兩年幾壞左兩次

壞啲咩 我想換

第一次壞左1轉2個制,但個制我平時好小用,唔知點解會壞,第二次係開到機但off唔到

我睇中左佢想換
我部機用左兩年都正正常常冇壞

等下啦,個sensor 如果一樣其實換唔換分別唔大

Em5 mk3? ....over budget
感該係話佢三防 五軸 快門速度快一倍 高解像模式 吸引我
想買部Em10ii kit set番黎
我見http://Price.com入面好多都話行貨有原廠保
例如_灝數碼,_點生活電器
但係Olympus個網又唔見佢個名係經銷商個List到
咁到底佢係有原廠保定冇

怕既就去返有提名既經銷商
利伸 全部係有提到名既地方買

就係想問下因為佢寫明有原廠保
但係聽你地講又好似冇

見佢地標$34x0
但係Broadway個D都標$5000~7500

可能走入去問係另一個價

Broadway 係賣貴好多
星際有間O記嘅特約經銷商,有保
btw em10 mk2, 我suggest 買body 再另買鏡
支kit 我只用過一次,其實出街係方便嘅
不過去旅行就唔夠

利申:之前o記官網做promote入手,啡色em10mk2
講番上面post果幾張相,大家覺得顏色ok嗎?
Lightroom CC $68 一個月,其實有冇人畀;
定係大家都用
定係大家都用

定係大家都用

新嗰個lightroom cc 冇得合HRD
定係大家都用

新嗰個lightroom cc 冇得合HRD

返去睇下先

同原來環境一樣即可
啱啱喺ig pier snap 咗一吓個吊魚啊婆,
就畀佢用連珠炮發嘅粗口屌晒全家

你用乜嘢鏡,我都唔敢用短鏡影snap

同原來環境一樣即可

其實我想話O記影出黎嘅色好正,如果同富士比我覺得一d都唔差

25mm

25mm

咁實俾人屌...
我用到100mm都俾人見到

同原來環境一樣即可

富士咁重味精,睇得多會厭
O記襟睇好多

同原來環境一樣即可

O記襟睇好多

富士係玩菲林味,係定位上佢算係做得好出色

同原來環境一樣即可

O記襟睇好多

係,我都有一排俾富士色吸引到,不過睇得多覺得有d悶,而且有時會因應環境題材去執相,所以到最後都無揀富士!
想問下Panasonic LUMIX G 20mm/ F1.7 II 同
Olympus 25mm/ F1.8 點揀?
想問下Panasonic LUMIX G 20mm/ F1.7 II 同
Olympus 25mm/ F1.8 點揀?

近焦既話,用咩機咪用咩鏡
想買部Em10ii kit set番黎
我見http://Price.com入面好多都話行貨有原廠保
例如_灝數碼,_點生活電器
但係Olympus個網又唔見佢個名係經銷商個List到
咁到底佢係有原廠保定冇

怕既就去返有提名既經銷商
利伸 全部係有提到名既地方買

就係想問下因為佢寫明有原廠保
但係聽你地講又好似冇

見佢地標$34x0
但係Broadway個D都標$5000~7500

可能走入去問係另一個價

Broadway 係賣貴好多
星際有間O記嘅特約經銷商,有保
btw em10 mk2, 我suggest 買body 再另買鏡
支kit 我只用過一次,其實出街係方便嘅
不過去旅行就唔夠

利申:之前o記官網做promote入手,啡色em10mk2

想問下其實係咪只要有張保用證都有3個月保
係官方既經銷商就有1年保咁?
仆街了,今日試咗支12-100真係好正好方便

而家街價幾多

而家街價幾多

準備定錢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞