美國新政治趨勢:年輕男性更多轉為右翼

660 回覆
353 Like 10 Dislike
咪係
左膠同共產黨一樣最鍾意顛倒是非黑白
你對上成班老細都係眼中只睇錢
全部都夠哂單一 但你就最醒
啲左仔自己冇能力賺取財產,所以好反對資本主義容許人地有權有私有財產。
講事實女人就係女人男人就係男人都俾人話極右
佢地好明顯唔反共
係背晒
有料有能力就唔使做左仔啦
因為佢冇份攞過就話假
佢喺井底深處係咁
根本唔知出面世界實況
講自私 女人咪一鳩樣
係人類都自私架啦

無人類就冇自私,核彈滅世丫笨柒
左派係咁,支持左派理念但入政府做aco你話佢發奮上左高位真係諗計執行佢嘅理念我都respect佢祝佢成功,但屌你個西aco咋喎,最撚低賤個位咋喎你何德何能呀
好明顯係
美國左膠最愛言論管制、cancel culture 改歷史。同支那共產黨一撚樣。
佢已經長期喺井底
On9 中共表面左 實際根本係右翼
你錯,左仔係唔想付出同犧牲但要分豬肉,條冚家剷返住aco屌人地資本主義真係說明一切佢份人工同白逗一樣之前Charlie Kirk有場辯論已經暴露左左仔本質,個左仔問Charlie如果一間廠冇工人幫佢砌埋支筆咁間廠點行落去,到底老細定工人係大佬Kirk就話你作為工人唯一要犧牲嘅你嘅體力同時間,但負責人要去申請貸款又要起廠,到底邊個付出多啲大概係咁,但條左仔都即刻口啞啞
叫佢地養埋非法移民佢地就會not in my backyard
aka唔支持我就係右
我估計佢哋係頂唔順班仇男自戀女人,youtube都多咗好多人埋怨美國班女人,又要追求獨立自主,主張乜都女人話事,女人感受最重要,IG培養出一班自戀狂,但後來又唔鐘意自己冇男人肯埋身,見其他女人有男人肯扑又妒忌
好明顯佢地就係想鬥地主
同之前班OBLM一樣話要白人讓間屋佢地住
穆斯林迫害女人唔見你鬧既
笑死右膠好嬲好嬲
佢地唔見人唔投賀雞同志就話人係侵粉
忽忽都左
又要free college 又要政府提供 free drugs free housing 要其他納稅人養埋唔係左係乜。
唔俾人define what is a woman, 要俾男人玩女性運動,男人可以自稱係女人就轉去女子監獄任佢姦一係就要納稅人俾埋錢佢做變性手術。
大撚把例子。
上美國國會嗰班講到明要提倡即刻禁膠。你喺井底當然又唔知
佢應該永遠出唔到井底嗰隻
第二條片係來自左傾媒體你都話人fake news,證明左你就極左嫌人地唔夠左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞