美國新政治趨勢:年輕男性更多轉為右翼

660 回覆
353 Like 10 Dislike
有啲每個post都見到佢開工
看更都冇咁全天候24/7
佢直情冇轉更
諗起當年美軍係阿富汗撤走時, 曾幫過美軍嘅阿富汗人怕被新政府抽稱, 所以都有份走, 飛機上面全都係男人, 外國comment就鬧爆
佢哋妖言惑眾 為極權共產恐怖組織做代言人
所作所為比權共產恐怖集團更加滅絕人性
成日貶低女性社會地位 目的只有一個
就係將女人貶為性奴 任由極權組織污辱
公道講 華人不嬲都仆街開

唔熟唔食 自己人都偷呃拐騙 何況對啲印尼人

賄賂 官商勾結 操控物價

犯罪率低唔等於唔係仆街
班右膠咪又係一樣
向左, 剩返女拳青紫色highlight woke肥閪
向右, 正常女人
唔難揀
右極必左 左極必右
有幸見到左膠已經差唔多玩到盡頭
一隻手掌拍唔響
D本地女對呢D男人腿張開先係問題

全世界本地女人對本地男嘅要求都係苛刻
但對呢D難民就可以乜條件都唔洗就喺埋一齊
咁咪好囉
正常人見到Karen 講嘢都想轉右啦
成個series超好笑

https://youtu.be/CEmT60tS2f4
講到女人特別容易挑起民族情緒
問題係現實d人所講嘅中立 實際就係傾右
商業社會運作造成群眾思考模式 價值觀都係傾右
更唔講資本主義實質就可視為一種極右
左翼包和共容本身就不利於右翼利己主義
係現有社會架構自然更加唔會有結果

另外好多人都唔願承認依家見到嘅所謂"極左"實際都係由右翼份子操控
娛樂產業被sjw大量入侵就正正係一個實例
甚至乎之前遊戲業有人出黎講受資本控制嘅問題
都仲係有好多人淨係指住佢地黎話
資本主義就係極右
陰公而家買部iPhone 都極右
即係話而家嘅極端激進左翼組織根本唔係真正左翼?
經濟咁差
而且左翼男人慘過做狗
好撚正常
睇下佢係用咩年代同地方黎講
而家一般香港人人工交0~15%稅咁少, 同好多地方比根本係極右, 政府公共支出都要靠賣地呢啲商業行為去fund
而資本主義的確係鼓勵更低既政府干預, 更高既商業行為比例
右傾係必然,恢復番應有的社會秩序
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞